Haberler

Öğretmen kocanın kıskançlık cinneti; hemşire eşi ve kızını bıçak darbeleriyle öldürdü

Güncelleme:

Erzurum'da psikolojik tedavi gören 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün, kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen Böçkün'ü bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından otomobiliyle şehir dışına kaçmaya çalışan Böçkün, polis tarafından yakalandı.

Erzurum'da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün (46), kıskançlık nedeniyle tartıştığı ebe hemşire eşi Kadriye Böçkün (44) ile kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen Böçkün'ü (20) bıçak darbeleriyle öldürdü. Olaydan sonra kaçan zanlı Böçkün, polis tarafından yakalandı.

Öğretmen kocanın kıskançlık cinneti; hemşire eşi ve kızını bıçak darbeleriyle öldürdü

KENDİSİNİ ALDATTIĞINDAN ŞÜPHELENMİŞ

Olay, saat 00.20 sıralarında Erzurum'un Palandöken ilçesi Yunusemre Mahallesi Sancak Sitesi 5'inci katta meydana geldi. Zülküf Böçkün, ziyaretine gelen babası ve kız kardeşleri yatmak için odalarına gittikten sonra kendi yatak odasında aldattığından şüphelendiğini söylediği ebe-hemşire eşi Kadriye Böçkün ile tartışmaya başladı. Gürültü üzerine çiftin 4 çocuğundan üçüncüsü olan Asude Helen Böçkün de tartışmaya dahil oldu. Yaşanan gerginlik sırasında Zülküf Böçkün, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşi ve kızına saldırdı. Anne ile kızının yardım çığlıkları üzerine evde misafir olarak bulunan Zülküf Böçkün'ün kız kardeşleri odaya koştu.

Öğretmen kocanın kıskançlık cinneti; hemşire eşi ve kızını bıçak darbeleriyle öldürdü

TEKRAR MUTFAKTAN BIÇAK ALIP SALDIRDI

Müdahale eden kız kardeşleri güçlükle de olsa Zülküf Böçkün'ün elinden bıçağı aldı. Ancak tekrar mutfağa koşan öfkeli koca, aldığı bir başka bıçakla eşi ve kızına vurmaya devam etti. Talihsiz anne ile kızı kanlar içerisinde yere yığılırken, Zülküf Böçkün kaçarak uzaklaştı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde anne Kadriye Böçkün'ün 16 bıçak darbesi, kızı Asude Helen Böçkün'ün ise 12 bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Öğretmen kocanın kıskançlık cinneti; hemşire eşi ve kızını bıçak darbeleriyle öldürdü

OTOMOBİLLE KAÇARKEN YAKALANDI

Çalışma başlatan Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Zülküf Böçkün'ü kendi kullandığı 25 ACH 134 plakalı otomobille Çat ilçesi girişinde yakaladı. Erzurum Şehir Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Böçkün, daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Anne Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen Böçkün'ün cansız bedenleri ise Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Eşini ve kızını katleden 23 yıllık coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün'ün Palandöken ilçesinde bir lisede görev yaptığı ve Erzurum Şehir Hastanesi'nde psikiyatri tedavisi gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Erzurum 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (28)

haksız mıyım:

beyler salak olmayın. aldatılmak elbette berbat bişey ama bence öldürmeyin. boşayın gitsin. zaten aldatmak gibi bir iğrençliği yapmış biri için elinizi kana bulamaya değmez.

529
28
yanıtYanıtla
Balıkçı Hasan:

öldürmeyince de yıllarca nafaka ödetir bu sistem

yanıt147
yanıt194
haksız mıyım:

e ne yani, nafaka ödememek için öldürmek mi gerek? abi nasıl mantık, yapma gözünü seviyim::)) bu arada nafaka sorununun da en güzel çözümü erkeğin''bir kereye mahsus ciddi bir para yani 'mehir vermek' bence. kadın da mağdur olmasın erkek de

yanıt144
yanıt43
Deniz Deniz:

Boşanma işi bazı bayanlar tarafından rant haline getirilmiş bir çok kişi bende dahil hem evlenirken mihir veriyor hemde boşanırken takı davası altında bir daha ödüyor kadının erkek aldı demesi yeterli sen ispatlamak zorundasın senin almadığını şahitle ispatlıyamıyorsun mecbur birde boşandıktan sonra ödüyorsun kanunun Acildeğişmesi gerekli.

yanıt113
yanıt12
Cevap :

Her zaman ki haberi okumadan yorum yapmışsınız haksız bey / bayan. Psikolojik tedavi görüyor aldattığını sanmış. Kafa gidik yani. Hadi sizin dediğiniz olsun. Kızı da mı aldatmış öldürmüş buradan anlamış olmanız lazım. Ama nerdee !?

yanıt91
yanıt11
OkuYorum:

O gördüğünüz öldürülen kadınların çoğu bırakın nafaka almayı, ölmeden boşanmanın derdindeler. O kadınların, öldürme potansiyeli olan bir adamdan nafaka istediklerini mi sanıyorsunuz? hergün ölümle tehdit eden adamdan boşanmanın nafakası hayatta kalmaktır. Adliyelerde neler yaşandığına gelin bir bakın, kendini gözden çıkarmış ama ailem öldürülecek çaresizliğini yaşayan kadınları bir görün.

yanıt78
yanıt24
senar:

mesele kadın erkek meselesi değil, eşler birbirlerine karşı dikkatli olmalılar. sosyal medya kullanımı çok yaygın, iki tarafta bu alışkanlığından vaz geçmeli eğer işi icabı değilse. sosyal medyayı hayatınızın önüne koymayın. orada çok sık geçirilen zaman, edinilen takipçiler ve yapılan paylaşımlar evde farklı algılara sebebiyet verebilir. Maalesef her evde hayatımızın merkezinde sosyal medya hastalığı yaygın.

273
2
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bu, çok güzel bir yorumdu. kesinlikle haklısınız ve evliliğini, yuvasını korumak isteyen sosyal medyadan uzak dursun. şişede durduğu gibi durmuyor yani...

yanıt144
yanıt5
atilla çekiç:

sosyal medyada ona buna özenen ve bana erkek mi yok deyip dengesizlerle eşini kıyaslayıp eşlerini küçük düşürüp bu hale gelmeleri genelde oluyor. siz siz olun eşinize müdahale edin vaktinde yoksa kadın milleti erkek gibi değil çok çabuk değişip hayallere girer. zaman zor.

97
18
yanıtYanıtla
Sezgin Güçlütürk:

Helen diye Türk ismi olmaz. Bu ailede bir tuhaflık var.

23
76
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title