Haberler

Ders sırasında boğazına cisim kaçan öğrenciyi, öğretmenin hamlesi kurtardı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da bir kız öğrencinin ders sırasında boğazına cisim kaçması üzerine soluk borusu tıkandı. Öğretmen uyguladığı "Heimlich manevrası" yöntemiyle öğrencinin nefes almasını sağladı.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesindeki özel bir öğretim kursunda, üniversite hazırlık öğrencisinin ders esnasında boğazına cisim kaçması üzerine soluk borusu tıkandı. Öğrenci can havliyle öğretmeninden yardım istedi. Öğretmen tarafından uygulanan "Heimlich Manevrası" ilk yardım yöntemi ile nefessiz kalan öğrencinin nefes alması sağlandı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Olaydan sonra yapılan kontroller ile öğrencinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öğrencinin kurtarılma anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Uzman:

öğrenci gelmese son anda öğretmen hemlik manevrasını es geçiyormuş panikle , üstün cesaret madalyası veya onur belgesi verilmeli öğrenciye.

21
30
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

öncelikle geçmiş olsun. Öğretmeni de kutluyorum. çok iyi bir düşünce ve davranış. ama anlayamadığım sınıfta güvenlik kamerası mı ne derece doğru. işveren öğretmene güvenmiyormu da sınıfa kamera koymuş.

14
9
yanıtYanıtla
Alcatel TableT:

Okullarda sınıfta kamera bulundurmak yasak.

yanıt3
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title