Haberler

Kızını ve karısını otel havuzunda öldüren adam tutuklandı! Sosyal medya paylaşımı kan dondurdu

Güncelleme:

Nevşehir'de bir oteldeki havuzda boşanma aşamasında olduğu karısını ve 6 yaşındaki kızını öldüren şahıs tutuklandı. Katil zanlısının aynı otelde 1 gece kaldığı, önce karısını sonra da kendisine doğru koşan kızını öldürdüğü öğrenildi. Öte yandan şahsın yakalanmadan önce de "Kızımı anasız, babasız bırakamazdım. Günahsız cennete gidecek" şeklinde bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde Y.T. otel havuzundaki boşanma aşamasında olduğu eşi ve kızını boğazını keserek öldürdü. Şahsın eşini takip ederek kaldığı otelde 1 gece geçirdikten sonra cinayeti işlediği, kendisine koşan kızının da boğazını keserek havuza attığı öğrenildi. Kısa süre sonra yakalanan katil zanlısının olayın ardından sosyal medyadan "Kızımı anasız, babasız bırakamazdım. Günahsız cennete gidecek" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

AYNI OTELE GİRİŞ YAPTI

6 yaşındaki kızı H.T. ile Avanos'a tatile gelen Z.T.'nin boşanmakta olduğu eşi Y.T., Adana'dan kendi aracı ile eşi ve kızının bulunduğu otele geldi. Anne ve kızı havuzda yüzdüğü sırada Y.T.; Z.T.' ile kızı H.T.'yi boğazını keserek öldürdü. Olayın ardından katil zanlısı Y.T. aracıyla olay yerinden kaçtı.

Kızını ve karısını otel havuzunda öldüren adam

KENDİSİNE KOŞAN KIZINI DA ÖLDÜRMÜŞ

Öte yandan olayın detayları da belli oldu. Z.T.'nin kızı H.T. ve bir kız arkadaşıyla birlikte tatil amaçlı 19 Temmuz'da Kapadokya bölgesinde bulunan bir otele giriş yaptığı, Y.T.'nin ise 20 Temmuz'da aynı otele giriş yaparak konakladığı öğrenildi. Meydana gelen olayda Y.T.; Z.T.'nin boğazını kestikten sonra kendisine koşan kızı H.T.'nin de boğazını keserek havuza attığı tespit edildi. Olayın ardından aracıyla Avanos'un Akpınar köyüne kadar giden zanlı, sosyal medya hesabından paylaşım yaptıktan sonra Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma ekipleri tarafından teknik takibi sonucunda Akpınar köyünde yakalandı.

Kızını ve karısını otel havuzunda öldüren adam

"GÜNAHSIZ CENNETE GİDECEK"

Y.T. olayın ardından sosyal medya hesabında; "Beni tanıyan herkese sesleniyorum. Sakın beni bir cani olarak görmeyin. Bana yapacak başka bir çare bırakmadılar. Ben kızına kıyacak kadar cani biri değilim. Ama onu anasız, babasız tek başına bırakamazdım bu ... dünyasında. Ne yapardı, kimin eline kalırdı? Şimdi en azından günahsız cennete gidecek. Onun bütün vebali, günahı benim boynuma" paylaşımında bulundu.

Kızını ve karısını otel havuzunda öldüren adam

YAKALANIP TUTUKLANDI

Öte yandan ifadesi alınan Y.T.; geniş güvenlik önlemleri altında getirildiği hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra çıkarıldığı Avanos Adliyesi'nde tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Nevşehir 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (22)

Durdurun dünyayı inecek var :

Annesini öldürmeseydin zaten anasız kalmayacaktı.Bu kadar ince düşünüyorsan anneyede kızınada yaşam şansı verecektin ama sen öfkeni beslemeyi tercih ettin. Buyur şimdi değdi mi?

148
9
yanıtYanıtla
isa yatar:

Bu yorumu beğenmeyenler psikopat olabilir

yanıt44
yanıt2
Alex Matay:

Evet katil ruhlu insanlar bu yorumu beğenmez omlarında niyetlerin de böyle bir kirlilik var.

yanıt26
yanıt6
Acizane Ben:

Cehenneme en önden bilet almışsın senin hakkettigin cezayı bu dünyada verecek bir kanun yok senin gibiler için iyi ki cehennem var.

136
5
yanıtYanıtla
Hiç Heç:

Allah milyon kere belanı versin. Sana koşan çocuğun boğazını kesip havuza atmak nasıl bir caniliktir.

120
1
yanıtYanıtla
Abdullah Bulut:

Yazıklar olsun nasıl kıydın yavruya kadın nekadar haklıymış senin elinde durmamaya noluyoruz yahu bosanmissin defol git işine bak,yediremiyorsan uzaklaş kadının dibinden ayrilmiyorsun,niye kendini öldürüp kurtulmadin okadar canin tatlı dimi seni görsem ağzını burnunu dağıtırım adi herif sen olmelisin canım yandı haberi okurken adı herif

111
7
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Bilmeden atıp tutuyorsun kadının tek başına başka bir kız arkadaşıyla otellerde ne işi var hiç sormuyorsun ?

yanıt11
yanıt82
Demir Acer :

Boşanmalarda erkeği emekli sandığı gibi görülmesi ve erkegin varini yoğunu elinden alinmasi, böyle piskopatlarin cocuk cinayetine kadar gidiyor, kanunlarda adaletsizlik var anne baba eşit sorumlu olsa çözüm olur çünkü ikisinin çocuğu, olan günahsız çocuğa oldum

77
35
yanıtYanıtla
KUL HAKKI:

Ya hu ağa istersen maaşınin tamamini ver mali i mulkunu elinden alsınlar sana doğru özlemle koşan cocugunun boğazını kesip havuza atmak nedir.

yanıt36
yanıt3
Demir Acer :

Kul hakkı: yazdigim gibi her yer piskopat dolmuş, olan o gunahsiz çocuğa olmuş,

yanıt24
yanıt1
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title