Haberler

68 yaşındaki kadını tornavidayla öldüren adam yıllar önce de cinayet işlemiş

Güncelleme:

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde uzaktan akrabası ve komşusu olan 68 yaşındaki kadını borç para vermediği için ellerini bağlayıp tornavidayla öldüren adam tutuklandı. Zanlının 2010 senesinde de arkadaşını keserle öldürdüğü, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde yalnız yaşayan 68 yaşındaki kadını öldüren zanlı tutuklandı. Zanlının daha önce işlediği cinayetten tahliye olduğu belirlendi.

ELLERİNİ BAĞLAYIP TORNAVİDAYLA ÖLDÜRMÜŞ

İlçeye bağlı kırsal Adiloba Mahallesi'nde yalnız yaşayan Atike Eroğlu (68), 4 gün önce evinde elleri bağlı şekilde, tornavidayla öldürülmüş olarak bulundu. Jandarma ekipleri, şüphelinin, 2010 yılında işlediği cinayet nedeniyle cezaevindeyken 23 Eylül'de tahliye edilen O.T. (42) olduğunu belirledi. İzmir'e kaçtığı tespit edilen şüpheli, Manisa İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma ekiplerince Buca ilçesinde yakalandı.

68 yaşındaki kadını tornavidayla öldüren adam yıllar önce de cinayet işlemiş

SORGUDA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Suçunu itiraf eden zanlı, işlemlerinin ardından gönderildiği Saruhanlı Adliyesi'nde tutuklandı. Şüphelinin ifadesinde, uzaktan akrabası ve komşusu olan maktulden para istediğini, vermediği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

2010 YILINDA DA CİNAYET İŞLEMİŞ

Adiloba Mahallesi'ne gideceğini söyleyerek 2010 yılının aralık ayında İzmir'deki evinden ayrılan Mahir Kuş'tan (30) haber alamayan ve mahallede arama yapan yakınları, Kuş'un cesedini 28 Aralık'ta bir bağ evinde bulmuştu. Kuş'un iş arkadaşı O.T, gözaltına alınmıştı. Arkadaşını keserle öldürdüğü belirlenen O.T, 18 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Saruhanlı Manisa Jandarma 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title