Haberler

Veliden okul müdürüne saldırı! O anlar kamerada

Güncelleme:

Türkiye, öğrencisinin öldürdüğü okul müdürü İbrahim Oktugan'ı konuşurken İstanbul Maltepe'de de müdüre saldırıldı. Bir ilkokulda öğrenci, velisini beklemeden eve gidince veli, okul müdürüyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine saldırmaya başlayan veli okul müdürünün odasını basıp kapıyı kırmaya çalıştı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Maltepe ilçesindeki bir okulda bir veli, okul yöneticilerine saldırdı. Çocuğunun, kendisini beklemeden eve gitmesine sinirlenen veli, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemek istemesine olumlu yanıt alamayınca okul yöneticilerine saldırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ÇOCUĞUNU OKULDA GÖREMEYİNCE KAMERA KAYITLARINI İSTEDİ

Dün saat 16.30 sıralarında Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde bulunan bir ilkokulda yaşanan olayda iddiaya göre, okul tarafından düzenlenen geziye katılan R.K.T. isimli ilkokul öğrencisi, gezinin sona ermesi ile servis aracılığıyla geldiği okuldan ayrılıp yaya olarak evine döndü. O esnada çocuğunu okuldan almaya gelen veli D.T. çocuğunu okulda göremeyince okul yöneticileri ile tartışmaya başladı.

MÜDÜRÜN ODASININ KAPISINI KIRMAYA ÇALIŞTI

Veli D.T. okulun güvenlik kamerası kayıtlarını incelemek isteyince okul müdürü polis ekipleri eşliğinde inceleyebileceğini söyledi. Taraflar arasındaki sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Velinin okul müdürünün kapısını kırmaya çalıştığı ve okul idarecilerine saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

GÖZALTINA ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Olay sonrası veli D.T. gözaltına alındı. Adli işlemleri tamamlanan veli daha sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası İstanbul Türkiye Maltepe Olay Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Eğitim Güncel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (59)

Adam:

veli çocuğunu merak ediyor, karşılıklı dinlemeden , olayın iç yüzünü anlamak gerekir, kameraya bakılsa ne olurdu, veliye karşı tahrik edici bir olay mı var, eğitimcilerinde hepsi mükemmel olmayabilir,

315
452
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Çocuğunu merak eden erken gider çocuğunu alır. Öğretmenler sizin çocuğunuzun bekçisi değil.

yanıt716
yanıt190
Blackened:

Müdür evlere servis elemanı mı? Okul dağılmış çocuğu alması gereken veli? Bi bitmediniz be bi bitmediniz!

yanıt513
yanıt91
mahalle sakini:

Çocuk küçükse geziden dönüldüğünde velisine teslim edilmesi gerekirdi geziye gittik geldik ama hangi çocuk nerede umurumuzda değil davranışı doğru değil. Yinede saldırıyı haklı çıkarmaz daha medeni çözülmeliydi müdür atarlı giderli mi konuştu acaba ?

yanıt203
yanıt121
Güven önemlş:

mahalle sakini, müdür atarlı giderli konuşmuş olsa dahi, sen de atarlı giderli olursan kavga çıkar, okul müdürünün sorumluluk alanı ise biz efendi olacağız. bizim geleneklerinizde dağdan gelip bağdakini kovma diye bir söz vardır

yanıt80
yanıt55
Cabbar aga:

Ya bi sacmalama veli daha çocuğundan haberi yok hepsinde telefon arayıp soramazmi

yanıt83
yanıt31
Zasebe Zasebe:

Nuri ağa paşa neysennn artık. Ben anladimda. Öğretmen okul bahçeden veli alana kadar her bir öğrenciden sorumludur. Bekçisidir. Nokta

yanıt33
yanıt65
vatandaş osman :

Oldu canım, her gelene kamera kayıtları inceletelim. Gitsin emniyetten izin alsın. Nerden bilsin müdür, o bahaneyle hasmının veya peşinde olduğu adamın okula gelip gelmediğini kontrol için bakıp bakmayacağını.

yanıt38
yanıt17
Abdullah KARAMAN:

milletvekilleri değil ÖĞRETMENLER DOKUNULMAZ OLMALI.

259
72
yanıtYanıtla
Mehmet Küçükosman:

Rahat suc islesinler diye mi

yanıt22
yanıt60
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title