Haberler

'Levyeli maganda' çıkarıldığı mahkemede kendini savundu: Psikolojik rahatsızlığım var

Güncelleme:

Konya'da selektör yaparak yol isteyen sürücünün aracının yanına levye ile gidip saldırmaya kalkan şahıs, mahkemece tutuklandı. Zanlı ifadesinde "Psikolojik rahatsızlığım var, yaşananları hatırlamıyorum" diyerek kendini savundu.

Dün saat 09.00 sıralarında, merkez Selçuklu ilçesi Ankara Caddesi'nde meydana gelen olayda, O.K., otomobiliyle sol şeritte ilerlediği sırada selektör yaparak, önündeki 42 P 4242 plakalı aracın sürücüsünden yol istedi. İddiaya göre, öndeki otomobilin sürücüsü Arif Nafiz Temiz (29), camdan elini uzatıp, çeşitli hareketler yaptıktan sonra, otomobilini yol ortasında durdurdu.

LEVYEYLE SALDIRDI

Temiz, O.K.'nin yanına gelerek, önce küfretti, ardından da aracından aldığı levyeyle O.K.'nin otomobilinde hasar oluşturdu. O.K. ise "İleride polis var" diyerek, hızla olay yerinden uzaklaştı. Saldırıya uğrayan O.K., daha sonra araç kamerasının kaydettiği görüntülerle polis merkezine giderek, sürücü hakkında şikayette bulundu.

EHLİYETİNE EL KONULDU

Polis tarafından gözaltına alınan Arif Nafiz Temiz, 'mala zarar vermek' ve 'kara ulaşım aracını alıkoyma' suçundan sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Temiz hakkında ayrıca 'tehlikeli şerit değiştirmek' ve 'trafik güvenliği ile ilgili kurallara uymamak' suçundan da 420 lira idari para cezası uygulanıp, ehliyetine el konulduğu belirtildi.

"PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞIM VAR"

Arif Nafiz Temiz, ifadesinde "Benim psikolojik rahatsızlığım var. Daha önce tedavi gördüm ama raporum yok. Olay günü de selektör yaptı, sağa geçip yol veremedim. Yine selektör yapınca sinirlendim. Aracı durdurup aşağı indim, gerisini hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Selçuklu Ankara 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

cimbomlu:

rahatsizligin varsa trafiktede isin yok ehliyeti ömür boyu alinmalidir.

23
1
yanıtYanıtla
Adanalı:

Sen Adamına Denk Gelmemişsin Seni Terapiye Alırdım Tüm Sorun Stres Üzerinden Kalkar Gözlerini Yoğun Bakımda Açardın

13
0
yanıtYanıtla
emin:

kardeş hayırdır yanında makineli tüfek yada silah mı taşıyorsun?levyeye nasıl karşı koycan anlayamadım:D

yanıt1
yanıt2
Dadaş:

Hapis cezası olmalı, bu pisliklerden trafikte binlerce var.

9
1
yanıtYanıtla
üzgüm:

Ülke de psikolojik rahatsız olmayan kaldımı ki herkes rahatsız

7
2
yanıtYanıtla
Hatırlar:

Gerisini içeride hatırlar artık

8
0
yanıtYanıtla
Makine:

Savunmasi sucundan daha büyük. . .

8
0
yanıtYanıtla
şantiyeci:

iyi ya ne güzel bende kıl olduğum adamları vurayım sonra hatırlamıyorum hakim bey suçsuzum diyeyim

3
0
yanıtYanıtla
YENİ KÖY KASABI..:

Brakın Gelsin Gelhelee Gel Gelll . .

1
0
yanıtYanıtla
AHBEE:

Üzerine koşarken ezseydin kardeşim sende keşke panik yaptım sağdan kaçayım derken yanlışlıkla sola kırmışım direksiyonu derdin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title