Haberler

Kütahya'da firari cinayet zanlısı yakalandı

Güncelleme:

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde bir kişiyi tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra kaçan katil zanlısı polis ekiplerince yakalandı.

Kütahya'da firari cinayet zanlısı yakalandı

KÜTAHYA - Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde bir kişiyi tüfekle ateş ederek öldürdükten sonra kaçan katil zanlısı polis ekiplerince yakalandı.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 3 gün önce Haydarlar köyünde ikamet eden 56 yaşındaki Süleyman Uymaz'a tüfekle ateş ederek ölümüne neden olan katil zanlısı 47 yaşındaki Ali Bayram'ın daha önceden karışmış olduğu kasten yaralama suçundan Tavşanlı Açık Cezaevinden izinli olarak çıkış yaptığı ve izin süresi dolmasına rağmen teslim olmadığı, cinayet olayını gerçekleştirdikten sonra köye yakın ormanlık bölgede kaldığını ve il merkezine geldiğini tespit etti.

Şahsın bulunabileceği değerlendirilen yerlerde yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Ali Bayram Yunusemre Mahallesi Ragıp Gümüşpala Caddesinde yakalandı. Olayda kullanılan tüfeğin teminine yönelik yapılan yer göstermede, Afyonkarahisar yolu üzerinde 15. Kilometresindeki çevreyolu Gedikoğlu Çiftliği bölgesinde olayda kullanılan pompalı tüfek ve 5 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Yapılan GBT sorgulamasında şahsın, Kütahya İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından silahla tehdit, Tavşanlı 1.asliye ceza mahkemesi tarafından hükümlü ve tutuklunun kaçması, Kütahya İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından silahla tehdit, Kütahya Sulh Ceza Hakimliği tarafından kasten öldürme olmak üzere 4 ayrı suçtan toplamda 4 yıl 8 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

Şüpheli Ali Bayram işlemlerinin ardından Kütahya İl Jandarma Komutanlığı görevlilerine ele geçirilen tüfek ve fişeklerle birlikte teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aslanapa Kütahya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title