Haberler

Kumarhaneden kovulunca mekanı basmaya gitti! Silahlar çekilince mermilerin hedefi oldu

Güncelleme:

Adana'da çalıştığı kumarhaneden kovulan bir kişi 2 kardeşiyle birlikte tekrar kumarhaneye gitti. Çıkan tartışma sonucu kurşunların hedefi olan kardeşler ayaklarından vuruldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, olayı gerçekleştiren 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kumarhanede çalıştığı öne sürülen Bülent C.(46), işten çıkartıldı. Bunun üzerine çalıştığı yere giden Bülent C., 'Beni neden çıkarttınız' diyerek mekandakilerle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Fatih Y. (36), Bülent C.'yi darbetti.

KURŞUNLARDAN KAÇMAK İÇİN ZIPLADI

Bülent C., kardeşleri Samet C. (32) ve Selçuk C. (37) ile birlikte tekrar Fatih Y.'nin yanına gitti. Çıkan arbede sonucu Fatih Y. ile ağabeyi Suat Y. (44) tabancalarını çıkarınca, Bülent C. ile kardeşleri kaçtı. Fatih Y. ile ağabeyi Suat Y., bir akaryakıt istasyonunda yakaladıkları Bülent C. ile kardeşlerine peş peşe ateş etti. Bülent C.'nin kurşunlardan kurtulmak için zıpladığı anlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Bülent C. ile kardeşleri Samet C. ve Selçuk C., silahlardan çıkan kurşunlarla ayaklarından yaralanırken, şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.

YARALI KARDEŞLER AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Akaryakıt istasyonu çalışanlarının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralı kardeşler, ambulansla hastaneye kaldırıldı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise şüpheli Fatih Y., ağabeyi Suat Y. ile kavgaya karıştıkları belirlenen 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüpheliler, Bülent C. ile kardeşlerini kendilerine küfür ettikleri için yaraladıklarını öne sürdü.

6 KİŞİ SERBEST KALDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Fatih Y. ile Suat Y. adli kontrol şartıyla, diğer 6 şüpheli ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Yaralı kardeşler Bülent C., Samet C. ve Selçuk C. ise tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kumarhaneye çevrilen iş yerinin ise mühürlendiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Sarıçam Selçuk Adana Fatih 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (3)

Mikail arman:

Adam vurup, kadınları, çocukları ve masum hayvanları taciz suçlarını işleyip aynı gün savcılıktan serbest bırakılan tek dünya ülkesi Tütriyedir ! Araştırabilirsiniz.

4
1
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

ÇEKİRGE GİBİ SIÇRIYOR MAŞALLAH

2
0
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Mermiyi sıkan çok hızlı kolbastı oynatmayı öğretmiş.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title