Haberler

Adana'da bir satıcı küfür etme diye uyardığı kişi tarafından bıçaklandı

Güncelleme:

Adana'da kaldırımda köfte ve sucuk pişirip satan Miraç Toprak, küfür ederek yoldan geçen kimliği belirsiz kişiyi uyarınca, çıkan tartışmada bıçaklanarak yaralandı.

Adana'nın Seyhan İlçesinde, kimliği belirsiz bir kişi, kendisini "Burada aile var, küfür etme" diyerek uyaran Miraç Toprak'ı bıçaklayarak yaraladı.

Olay, gece yarısı merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı'nda meydana geldi. Tablada köfte ve sucuk pişirip satan Miraç Toprak, iddiaya göre yolda küfür ederek yürüyen kimliği belirsiz kişiyi "Burada aile var, küfür etme" diyerek uyardı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Çıkan tartışmada kendisini uyaran Toprak'a bıçakla saldırıp, karnından yaralayan şüpheli, olay yerinden kaçtı. Çevredekiler tarafından otomobil ile yakındaki bir özel hastaneye kaldırılan Toprak, tedavi altına alındı. Şüpheliyi yakalamak için harekete geçen polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Adana'da küfür etme diye uyardığı kişi tarafından bıçaklandı

Adana'da küfür etme diye uyardığı kişi tarafından bıçaklandı

Adana'da küfür etme diye uyardığı kişi tarafından bıçaklandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kuruköprü Seyhan Haberler

500

Yorumlar (23)

tr44:

adanayı harıtadan silmek lazım ne varsa adanada var. ehli insanları tenzih ederek soyluyorum her haber adanada uyusturucu adanada insan kacakcılıgı adanada kavga silah dövüs . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

13
12
yanıtYanıtla
şemsi:

adana istanbulla yarışıyor adeta

yanıt1
yanıt3
derrt:

senin memleketinde bu tür olaylar olmuyormu terbiyesiz dingil

yanıt7
yanıt4
TR 44''E CEVAP:

ADANA GİBİ BİR ŞEHRİ PİS AĞZINA ALIP KİRLETMEYE HAKKIN YOK LÜTFEN AKILLI OL. . .

yanıt4
yanıt5
TEPKİLİ:

SEN NERELİSİN ÖNCE ONU SÖYLE BOŞ ADAM. . . .

yanıt3
yanıt2
DELİFİŞEK:

YASADIŞI NE VARSA, FUHUŞ, UYUŞTURUCU, KAÇAKÇILIK, HİLE HURDA VB NE OLABİLİYOSA VE ''AMAN BULAŞMA PİSLİK İNSANLAR'' DENİLEN KURUNUN YANINDA YAŞTA YANAR DİYE İYİ İNSANLARINDA ARADA GİTTİĞİ YERDİR ADANA. . . NE ZAMAN ADANALILAR BÖYLE İNSANLARI ARALARINDA ERİTİP YOK EDECEKLER OZAMAN ADANA ADANA OLACAK.

6
8
yanıtYanıtla
ÇILGIN:

SEN DERELİSİN!!!!

yanıt1
yanıt0
DELİ''CEVABEN:

''DELİDİR NE YAPSA YERİDİR'' DEMİŞ ATALARIMIZ TAŞIDIĞIN KARAKTER ADINDA GİZLİ. . .

yanıt0
yanıt1
Çivi:

Ceza olmayınca suç aldı başını gidiyor herkese adli kontrol veriliyor sonra bakılıyor tepki var mı diye tepki gelince içeri alıyorlar biraz.Hurriyet yayinla bunu içeri

9
2
yanıtYanıtla
ADANALI:

bilip bilmeden ahkam kesmek kolay doğru olay yeri adana olabilir ama olyları yapanların kökenine bakın görün bakim kimmiş bu soysuz vijdansız merhametsiz cani yaratıklar şimdi kökenini söylesem ırkçı söylemde bulundu ayrıştırma yapıyor derler siz bakın siz görün böyle boş konuşmakla olmuyor.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title