Haberler

Sokak ortasında köpeklerin saldırısına uğrayan genç, büyük panik yaşadı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de 18 yaşlarındaki bir genç, sokakta yürürken karşısına bir anda çıkan köpeklerin saldırısına uğradı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Sultangazi'de 18 yaşlarındaki bir genç sokakta yürürken bir anda köpeklerin saldırısına uğradı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz gün 10.00 sıralarında Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde gerçekleşti. 18 yaşlarındaki bir genç sokakta yürürken köşeyi döndüğü anda karşısına çıkan 3 köpeğin saldırısına uğradı.

TAŞ ATARAK KARŞILIK VERDİ

Olayın şokuyla köpeklerden kaçmaya çalışan genç yere düşme tehlikesi geçirdi ve telefonunu yere düşürdü. Genç, köpekler biraz uzaklaştıktan sonra eline aldığı iki taşı köpeklere atarak karşılık verdi. Bu anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

DAHA ÖNCE DE BİR KADINA SALDIRMIŞLAR

Aynı bölgede 2 gün önce de köpeklerin bir kadına saldırdığı ve komşularının kadını kurtardığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultangazi Genç Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500

Yorumlar (32)

Hachiko:

Hem köpeğin birden karşısına çıkarak korkut, hemde taşla. . . Olacak iş değil.

9
15
yanıtYanıtla
türkiye:

nerede hayvan severler. .

16
7
yanıtYanıtla
MERVE:

sokağa çıkma yasağı varken dışarı niye çıkmış 18 yaşında çocuk?

9
8
yanıtYanıtla
türkmen beyi:

20 yaş altıya sokağa çıkmasın diye evine kovalamışlar.

13
2
yanıtYanıtla
Hortlak:

İyi olmuş sokağa çıkma yasağı var dışarda gezmeseymiş velet İçim soğudu

2
10
yanıtYanıtla
Kaçıncı bu:

Bıktık bu köpek teröründen. Kopekseverler toplayip baksın, yoksa itlaf edilsin.

8
4
yanıtYanıtla
İnsan olun:

Ya ne demek itlaf etsinler. Söylediğiniz laftan da anlaşılacağı gibi insandan daha vahşi ve yırtıcı hangi tür olabilir? Hayvandan insan gibi davranmasını bekleyecek kadar hayvan olmayın.

yanıt4
yanıt5
insan olan hayvana:

yarın birgün senin sevdiklerinden birine saldırıp parçalayınca aynı yorumu bekleriz burda asalak mahluk

yanıt4
yanıt1
Insan olun, insan ol:

Kopek hayvandir. Tabi ki hayvan gibi davranir. Ve ona Hayvan muamelesi yapilir. Fare yilan parazit canlilar gibi zararliysa itlaf edilir, faydalanan insan varsa kendi mülkünde bakar.

yanıt1
yanıt1
ibrahim aslan:

nerde istanbul belediyesi niye sahip cıkmıyor bu hayvanlara lafa gelince peynır gemisi yürütmesini iyi biliyorlar

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title