Haberler

Konuşmak için yanına gittiği sevgilisinin 10 yaşındaki yeğenini boynundan vurdu

Güncelleme:

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs konuşmak için evine gittiği sevgilisinin 10 yaşındaki yeğenini silahla yaraladı. Boynundan vurulan çocuk ağır yaralanırken kayıplara karışan şüpheli sevgilisi ile birlikte yakalandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahıs konuşmak için evine gittiği sevgilisinin 10 yaşındaki yeğenini silahla yaraladı. Boynundan vurulan çocuk ağır yaralanırken kayıplara karışan şüpheli, sevgilisi ile birlikte yakalandı.

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesi Doğan Mahallesi Şeker Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, V.V.(25) ismi öğrenilemeyen sevgilisi ile konuşmak için yaşadığı eve gitti. Evin bahçesine giren V.V. bir süre evi seyretti. Bu sırada V.V. cebinden çıkarttığı tabanca ile rastgele ateş etti. V.V.'nin silahından çıkan kurşun 10 yaşındaki M.Ö'ye isabet etti. Boynundan vurulan küçük çocuk ağır yaralandı. Silah sesini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirirken, V.V. isimli şahıs silahla yaraladığı küçük çocuğu olay yerine geldiği ticari taksi ile İzmit ilçesinde bulunan özel bir hastaneye götürdü.

Konuşmak için yanına gittiği sevgilisinin 10 yaşındaki yeğenini vurdu

TEYZESİNİN SEVGİLİSİNİN VURDUĞU ÖĞRENİLDİ

Küçük çocuğu hastaneye bırakan şahıs, daha sonra kayıplara karıştı. Olay yerine intikal eden polis ekipleri inceleme başlattı. Ekipler tarafından yapılan incelemelerde M.Ö.'yü vuran şahsın teyzesinin sevgilisi olduğu tespit edildi. Evin çevresinde yapılan araştırmalarda şahsın küçük çocuğu vurduğu tabanca bulundu.

Konuşmak için yanına gittiği sevgilisinin 10 yaşındaki yeğenini vurdu

TEYZE VE KATİL ZANLISI YAKALANDI

Ekipler tarafından şahsın olay yerinden kaçtığı ticari taksinin plakası tespit edildi. Ekipler tarafından düzenlenen operasyonla şahıs İzmit ilçesinde bir evde küçük çocuğun teyzesi olan sevgilisi ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan V.V. polis merkezine götürüldü. Tedavi altına alınan M.Ö. ise Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Küçük çocuğun hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

Bayram sabahı yanlışlıkla 20 bin TL'sini çöpe attı

500

Yorumlar (13)

Serdar:

Ne olacak Müslümanlığını kaybedince memleket piskopatla doldu.

26
13
yanıtYanıtla
ref:

Çok Doğru söylersiniz Müslümanlıkta kan dökme yoktur bakın müslüman ülkelere refah huzur mutluluk var

yanıt2
yanıt8
Müslüman imiş:

Kendi ellerinizle bozguna uğrattığınız müslümanlardan şimdi de şikayetçi olup pişkin pişkin dünyanın kanını emip,biz tokken dünya aç kalsın dusturuyla hareket eden toplumları mı örnek gösteriyorsunuz ? Bunların kapitalist düzen için tahayyül edip icraata geçirdiği tarihle mi hayatınızı dizayn ediyorsunuz çok yazık.!Bu toplumların içine bakın pislik akıyor pislik !!Gözününz görmüyor,kalbiniz hissetmiyor,kulağınız duymuyor da burnunuz da mı bu kokuyu almıyor ? Nefisleri için insan telakkisini hiçe saymış hayvan gibi davranan toplumları mı örnek gösteriyorsunuz ,mideniz nasıl kaldırıyor ? Önce Türk milletinin tahtasına çaktığınız çivileri çıkartın !Bu toplum bu gençlik şüphesiz sizin eseriniz!Gurur duyun !Çok meraklanmayın siz kıvama gelmişsiniz,pek yakında toplum da sizin gibi kıvama gelince bırakın dünyayı,komşunuz umrunda olmayan hak,hukuk umrunda olmayın siz gibi öyle bir toplumla hemhal olursunuz bu da size yakışır.Birkaç adım öteyi göremeyen şahsınızla talep ettiğiniz toplum şahsınıza yakıştırırsanız herşey olur çok az az kaldı bizimde öyle olmamız için ama onlarında çöküşü için pek az kaldı.Kendi tasarladığınız toplumdan siz ,yarında rahatsız olacak kadar vizyonsuzsunuz,mümkün mertebe ölümü bekleyin,bu dünya gibi sayılı günleriniz orada olmayacak.Burada hesap sormayan insanlar orada yakanıza yapışacak ! Aklınızı doğruya ulaşmak için kullanın ! İşinize geldiği gibi değil !!

yanıt8
yanıt0
suskun:

bilader bunun müslümalıkla alakası yokl adelet yok sistem sıfır ne kadar hırsız arsız sapık varsa salarsan sonuçlar bunu doğurur cezalar çok sacma insanlarda düşünce şu ne olcak vursam ne olcak 3-5 yıl yat çık sistem bu adam hırsızlık yapıyor 1 ay sonra serbest en ağır cezayı ver bakalım yapabiliyormu bebek tecavüzcüsüne bile ii hal uygulanan bir adelet sistemi varsa bu ülkede demekki sistem bitmiştir benim fikrim .

yanıt4
yanıt2
Müslüman imiş:

Taban ne ise tavanda odur.Uçuruma giden yolun taşlarını hep birlikte dizdik,şimdi suçlu aramak gerekiyorsa,83 milyon ayna karşısında insaflı bir şekilde öz eleştiri yapmaya davet ediyorum

yanıt5
yanıt1
Xyz:

Tipe bak, ben vukuatım diye bağırıyor.

31
1
yanıtYanıtla
kinq:

Hakkaten 3 km öteden anlarsın ben sıkıntıyım dediğini :D

yanıt5
yanıt0
Şahin:

Artık bunların kellesi koparılmalı. Her önüne gelen artistlik peşinde. Böyle adalet olmaz, cezalar ödül gibi.

23
0
yanıtYanıtla
Battal:

Allah sana gün yüzü göstermesin emi ettiğini bulasın inşallah

20
0
yanıtYanıtla
Burak:

Iste bunun gibileri linc edin...bahcesinde oturan aileyi degil.

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title