Haberler

16 yaşındaki çocuğun dövülerek öldürüldüğü kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

2022 yılında Kocaeli'de yaşanan bir kavgada 16 yaşındaki lise öğrencisi Kıvanç Uman hayatını kaybetmişti. Aradan geçen 2 yılın ardından kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu olayda izleyen çocukların ise "Vur" diyerek tezahürat yaptığı görüldü.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 16 yaşındaki lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Kız meselesi nedeniyle çıkan ve ölüme götüren kavgada tekme ve yumrukların havada uçuştuğu, diğer çocukların ise "Vur vur, devam, durma, patlatsana, vursana yüzüne, dizinle çak dizinle. Karnına diz at" diye bağırdığı duyuldu.

ÖLÜME GÖTÜREN KAVGANIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Kıvanç Uman'ı ölümüne neden olan kavgada yumruklar havada uçuştu. Kıvanç Uman'ın yere düştüğü, Y.K.'nin art arda vurduğu görülüyor. O dehşet anlarını kaydeden çocukların ise "Vur vur, devam, durma, patlatsana, vursana yüzüne, dizinle çak dizinle, gücü kalmadı çak artık. Karnına diz at" diye bağırdıkları duyuluyor.

16 yaşındaki çocuğun dövülerek öldürüldüğü kavganın görüntüsü ortaya çıktı

KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN AÇILAN DAVA SÜRÜYOR

Olaya ilişkin inceleme başlatan polis ekipleri; H.M.K. (16), Y.K. (14), Y.A. (16), Y.S.K. (15) ve A.B.K.'yı (16) gözaltına aldı. İfadeleri sonrasında Y.S.K. ve A.B.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer 3 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sanıklar Y.K., Y.A. ve H.M.K. hakkında "kasten öldürme"; Y.S.K. ve A.B.K. hakkında ise "azmettirme" suçundan dava açıldı. Sanıkların dava süreci devam ediyor.

16 yaşındaki çocuğun dövülerek öldürüldüğü kavganın görüntüsü ortaya çıktı

16 yaşındaki çocuğun dövülerek öldürüldüğü kavganın görüntüsü ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Güvenlik Şiddet Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

Tutankamon Hoca:

dindar nesill yetiştirecezle yola ciktilar yetise yetise bunlar yetişti

314
246
yanıtYanıtla
Abdullah :

Şu arkadaşın yazdığında beğenmeyecek ne varki beğenmeyenler var anlamış değilim

yanıt102
yanıt146
Güray Dilli :

Kindar'ı unutmuş sunuz...

yanıt31
yanıt4
İbrahim Demirel:

Dindar bir ailenin çocuğu bu şekilde kavgaya başvurmaz. Bizim dinimiz bunların hepsini yasak etmiştir. Islamda dininde bir kişiyi öldürmek tüm insanlığı öldürmek gibidir. Her Müslümanım diyen de Müslüman olmuyor. Ona bakarsan ülkenin yüzde 80 lik kesimi Müslümanım diyor ama kelimei Şahadetin anlamını bilmiyor. Böyle bir millet den Böyle sonuçlar çıkıyor.

yanıt160
yanıt32
Çınar Saraç:

Ampulün ülkeyi getirdiği durum ortada

220
222
yanıtYanıtla
ALPER CAN:

Dindar gençlik sokağa çıkın gençlerin büyük çoğunluğu ya hapçı ya ataist bunlar iyi günler hep anlattık

144
67
yanıtYanıtla
Musti40 :

Çoğunluk demesen, bir kısmı diyelim, yeni nesil erkek olanlar kesinlikle kızlardan daha inançsız. Askerlik 100 100 bedelsiz şartsız koşulsuz MECBURİ olacak, biraz adam etmek gerekiyor bu zamane gençlerini, evde olmuyorSA askerde OLUR!

yanıt78
yanıt14
erge_nekon:

Yazık olmuş çocuğa, vasıfsız anne baba çocukları bunu hep yapıyor

99
24
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Büyük konuşmayalım. Allah anne babalara evlatla imtihan vermesin. Çocuklar bildiğin elde telefon masada bilgisayarla sosyal medya ile büyüyor ne kadar istemesek de!

yanıt77
yanıt6
Zübeyir Burak Aktürk:

Yazık hepsinin hayatı ve gençliği gitti bitti.Biri öldü mekanı cennet olsun.diğerleri ceza evine ne oldu 16 yaşındaki tam gençlik yılları cezaevinde gecicek.anca 27-30 yaş arasinda çıkarlar en güzel zamanları gitti.

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title