Haberler

Kızı kaybolan anneden korkutan iddia

Güncelleme:

Adana'da 8 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Mina Kartal'ın annesi kızının madde bağımlıları tarafından alıkonulduğunu iddia etti.

Kızı kaybolan anneden korkutan iddia

Adana'da 8 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Mina Kartal'ın annesi kızının madde bağımlıları tarafından alıkonulduğunu iddia etti

ADANA - Adana'da 8 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Mina Kartal'ın annesi Fatma Kartal kızının madde bağımlıları tarafından alıkonulduğunu iddia etti. Anne Kartal, "Başına bir şey gelmesinden çok korkuyorum" dedi.

Yüreğir ilçesine bağlı Karacaoğlan Mahallesi'nde ikamet eden Fatma ve Şafak Kartal çiftinin 13 yaşındaki kızları Mina Kartal'dan 31 Ocak'tan bu yana haber alınamıyor. Evden "gezmeye çıkıyorum" diyerek ayrılan Mina Kartal'ı ailesi 8 gündür kenttin her yerinde arıyor. Hakkında kayıp başvurusu bulunan Mina'yı Çocuk Şube'ye bağlı polislerde aramasını sürdürüyor.

"Kızımı madde bağımlıları alıkoydu diye düşünüyorum"

31 Ocak günü öğlen saatlerinde kızının evden ayrılabileceğini söyleyen anne Fatma Kartal, "O günden bugüne de hiçbir haber alamadık. Şuan da çocuk şube ekibi arıyor. Hemen kayıp ihbarında bulunduk, Çocuk şube ilgilenmeye başladı. Bu şekilde haber bekliyoruz. Bir yerden haber bekliyoruz. Özellikle gittiği bir park var orada madde bağımlıları falan var. Madde bağımlıları alıkoyuyor diye düşünüyorum. Başına bir şey gelmesinden çok korkuyorum" dedi.

"Biri zorla tutuyorsa lütfen kızımı bırakın"

Kızına seslenen acılı anne Kartal, "Minacım lütfen kızım dön, çok perişan olduk seni bekliyoruz. Bir an önce bize haber ver. Eve dön seni bekliyoruz kızım ya. Korkuyoruz kızım lütfen haber ver. ya da Mina'yı biri zorla tutuyorsa lütfen kızımı bırakın eve dönsün" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title