Haberler

Kilis'te Tarihi Eser Kitap ile Tabanca Ele Geçirildi

Kilis’te polis bir eve düzenlediği operasyonda, tarihi eser olarak değerlendirilen kitap ve tabanca ele geçirirken, olayla ilgili Suriye uyruklu 4 kişi gözaltına aldı.

Kilis'te polis bir eve düzenlediği operasyonda, tarihi eser olarak değerlendirilen kitap ve tabanca ele geçirirken, olayla ilgili Suriye uyruklu 4 kişi gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Doğan Güreş Paşa Mahallesi'nde bulunan Suriyelilere ait bir ikamette Cumhuriyet Savcısından alınan arama kararına istinaden arama yaptı. Aramada 1 adet tarihi eser olarak değerlendirilen kitap ve 1 adet tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili olarak Suriye uyruklu A.S.A., Y.S.A., M.B. ve N.S.A. gözaltına alındı. 4 Suriyeli 2863 SKM suçu kapsamında şüpheli olarak ifadeleri alındıktan sonra sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Doğan Güreş Suriye Kilis 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title