Haberler

Polis beylik tabancasıyla intihar etti

Güncelleme:

Kayseri'de bunalıma girdiği iddia edilen polis memuru, beylik tabancası ile intihar ederek yaşamına son verdi. Evli ve bir çocuk babası olan polisin intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen polis memuru, beylik tabancası ile intihar etti. Ekiplerin ağır yaralı olarak bulduğu polis, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru O.U., girdiği bunalım sonucu Seyrani Mahallesi Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde bulunan oturduğu binanın önünde beylik tabancası ile intihar etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

Ağır yaralanan O.U., kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen O.U., Nevşehir'e bağlı Kozaklı ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Polis beylik tabancasıyla intihar etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri Çocuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Zübeyir Kıvrak:

GENCECİK ÇOCUKLAR NEDEN BUNALIMA GİRER NEDEN BÖYLE YAPARLAR???? NEDEN İNTİHAR EDERLER ???? ÖZELLİKLE NEDEN POLİSLER???? SAYIN ALİ YERLİKAYA SİZE BAĞLI BU KURUMUN PERSONELİNİN SIKINTILARI NEDİR???? BUNUN ÇÖZÜMÜ YOKMU???? LÜTFEN KONUYA BİR EL ATIN...DAHA FAZLA OCAKLAR SÖNMESİN ...

104
3
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Tabanca böyle bir meret işte. Pratik bir cinayet ve intihar gereci. Yapılan araştırmalara göre Amerika'da, silah satın alan insanların, bu silahları en çok intihar etmek için kullandığı tespit edilmiş. O yüzden psikiyatrik hastalıklar açısından risk taşıyan insanların yanında katiyyen silah bulundurulmamalı.

43
4
yanıtYanıtla
Mert Dağ:

Emniyet teşkilatı zerre adaletin olmadığı personeline torpiline göre muamele eden bir teşkilat sonuç binlerce intihar

34
2
yanıtYanıtla
Fatih Sultan:

Polisin çalışma şartlarını diğer memurlarınkiyle kıyaslayın ve muhatap oldukları insanları göz önünde bulundurarak empati kurun, ailesinden çok meslektaşını gören bir meslek grubu ve değersizlik hissi ile görev yapılması söz konusu. Türkiye'de Polislik yapmak diğer bir çok Dünya ülkelerine göre çok daha zor. Bayram seyran, gece gündüz demeden mesai yapan Polislerin maaşları da güdük kaldı. Ülkemizde bir çok sorunda olduğu gibi Polis intiharlarının da nedenlerinin gerçek anlamda araştırılmadığını düşünüyorum. Halının altına süpürerek yok sayılmak gibi bir durum var.

15
0
yanıtYanıtla
ŞEVKET DURAK:

polisin binbir çeşit derdi olur,Allah taksiratını affetsin rahmetle muamele eylesin inşallah Aminn,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title