Haberler

Biri mezara diğeri hapse! İki esnafın film sahnelerini aratmayan düellosunda kan aktı

Güncelleme:

Kayseri'de iki esnaf arasında çıkan tartışmada bir kişinin hayatını kaybettiği cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Film sahnelerini aratmayan görüntüde iki esnafın dükkanın ortasında birbirlerini kurşun yağmuruna tuttuğu görülüyor.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, iki esnaf arasında çıkan tartışmada bir kişinin hayatını kaybettiği cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

BİRBİRLERİNİ KURŞUN YAĞMURUNA TUTTULAR

İlçeye bağlı Alpaslan Mahallesi Seval Sokak üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, sokak üzerinde iki esnaf olan Osman T. ile L.T. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle fırına gelen Osman T., L.T.'ye ateş açtı. L.T. de yanındaki silah ile Osman T.'yi kurşun yağmuruna tuttu.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Bacaklarından yaralanan L.T. olayın ardından kendi imkanları ile hastaneye giderken, ihbar üzerine fırına sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalede Osman T.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri inceleme yaptı.

CİNAYET ANI KAMERADA

Öte yandan, fırının içerisinde yaşanan çatışmanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Osman T.'nin elindeki iki tabancayla fırına gelip L.T.'ye ateş açtığı, ardından da L.T.'nin belindeki silah ile Osman T.'yi kurşun yağmuruna tuttuğu görüldü. Öte yandan, olay anında fırında bulunan bir kadının çocuğunu kurşunlardan korumak için çaba sarf ettiği anlar da kameraya yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri Olay Güvenlik Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (52)

Yusuf Odemis:

Adam kendini savunuyor neden hapse giriyor..

369
26
yanıtYanıtla
Baran koç:

Mekana giren, iş yeri dokunulmazlığını ihlal, iki adet namlu ucunda tabancayla, tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs ve yaralama suçunu gerçekleştiriyor, mekan sahibi ise kendini müdafaa etmek için cebindeki tabancayı çıkarıp karşı tarafa daha az nitelikte bir oranla karşılık veriyor. %100 nefsi müdaafadan beraat. Tutuklanması sadece geçici tedbir amaçlıdır.

307
19
yanıtYanıtla
KARAYEL:

Öldürmek istese ayaklarina degil üst taraflara ates ederdi! Ama gene yanlis etti, öbürü ise firsat bu firsat dedi gayserililerin dedigi gibi "gadasini aldi..."

yanıt63
yanıt16
Narter Nart:

soytarıya bak...atış dersi veriyor... ''Öldürmek istese ayaklarına değil üst tarafına ateş ederdi''... Nasıl bildin la... Çok akıllısın... denyo..

yanıt49
yanıt23
Mustafa Işık Doğan:

Bacaklardaki atardamara denk gelirse kan kaybından ölürdü adam. Allah korumuş. nefsi müdefaa.

yanıt34
yanıt5
Tutankamon Hoca:

Teksasa dönderdik herkeste dilah padişahım cok yaşaaaa

138
81
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

silah olmasaydı masum bir kişi ölecekti insanlara saldıran şahıs öldü neden rahatsızsın masumlar mı ölseydi selanikli

yanıt69
yanıt27
ali tartan:

Sende al

yanıt14
yanıt4
KARAYEL:

@mahalle sakini; bil bakalum ikisindede silah olmassa ne olurdu!?

yanıt34
yanıt4
SadeceGerçekler:

Senin için haberin yeri, zamanı, kaynağı ya da niteliğinin bir önemi yok. Jupiter'de olay olsa yine devlete sallayacaksın. Şu ortamda senin kadar kalbi fesat birini görmedim arkadaş. Onlarca yorumuna binlerce dislike veriliyor yine aynı yine aynı...

yanıt0
yanıt1
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title