Haberler

Düğünde maganda kurşunu üç kişi yaralandı

Güncelleme:

Kastamonu'nun Küre ilçesinde bir düğün merasiminde nereden geldiği belli olmayan kurşunlar nedeniyle 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Küre ilçesine bağlı Çat köyünde bir düğün merasiminde nereden geldiği belli olmayan kurşunlar nedeniyle 31 yaşındaki Erkan E, 34 yaşındaki Şenol E. ve 44 yaşındaki Cemal E. yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar nedeniyle yaralanan şahıslar, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

YARALANANLARDAN BİRİ AMELİYATA ALINDI

Yaralanan şahıslardan Cemal E'nin ameliyata alındığı öğrenildi. Yaşanan olayın ardından jandarma ekipleri, köyde güvenlik önlemi alarak incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kastamonu Küre Haberler

500

Yorumlar (4)

Gurbetci:

Bu Toplum akillanmaz.. zaten o zor beyin olmayinca. Hep ayni tipler hep ayni olaylar ne yazikki.

4
0
yanıtYanıtla
fff:

Su silah sıkanlara ağır yaptırımlar gelmeli..!

3
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Anlamiyorum bu dügünlerde silah sikmak ne oluyor hemen yasaklansin..birde adamin kafasi iyise al sana cinayet...

2
0
yanıtYanıtla
Derya:

İnsanların izni ve bilgisi olmadan bu şekilde alıp haber yapılması doğru değildir doğulu insanlara bakın ellerinden silah eksik olmaz düğünde bu insanlarda eğlence yapmaya çalışmış ancak silah aniden boşalmış bu şekilde bilinçsizce yapılan konuşmalar ve habersizce alınan fotoğraf ve videolardan kanallar hakkında davaya gidilecektir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title