Haberler

Cinnet gecesi! Birlikte yaşadığı sevgilisini öldürüp aynı silahla intihar etti

Güncelleme:

İstanbul'da beraber yaşadığı yabancı uyruklu sevgilisini tabancayla öldüren şahıs, aynı silahla intihar etti. Olay, babasından haber alamayan evladın, polisle birlikte eve gelmesiyle ortaya çıktı.

Kartal'da yaşayan Necati Yılmaz, birlikte yaşadığı Türkmenistan uyruklu Arzu Gül Komekova'yı tabanca ile iki el ateş ederek öldürdü. Necati Yılmaz, ardından aynı tabancayı kendi kafasına dayayarak ateş etti.

OĞLU KAMERADAN GÖRDÜ, EVE KOŞTU

Akşam saatlerinde babasından haber alamayan oğlu, cep telefonundan evdeki güvenlik kamerasını açtı. Kamerada babasının yerde yattığını gören oğlu, bir arkadaşıyla birlikte eve geldi. Arkadan kilitli olan çelik kapı açılmayınca polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi çilingir yardımıyla kapıyı açarak daireye girdi. Ekipler, Necati Yılmaz ve Arzu Gül Komekova'yı kanlar içinde yerde yatarken buldu.

ÖNCE SEVGİLİSİNİ, SONRA KENDİNİ VURMUŞ

Sağlık ekiplerinin kontrolünde, 2 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi. Olay sonrası, polis ekipleri evde ve sokakta güvenlik önlemi aldı. Olay yeri ekibi ise bir taraftan güvenlik kamerasını incelemeye alırken, bir yandan da delil topladı. Yılmaz'ın Komekova'yı öldürdüğü ve intihar ettiği tabancaya da el konuldu. İncelemelerin tamamlanmasının sonrası cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Olayı duyarak adrese gelen Necati Yılmaz'ın yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Yılmaz'ın yakınları komşuları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

"ÜÇ EL SİLAH SESİ DUYDUM AMA NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM"

Yılmaz'ın komşularından Burak Parlak, olayla ilgili, "Bir saat önce silah sesi duyduk, sonra ambulans geldi. Ne olduğunu bilmiyorum. Üç el silah sesi duydum" diye konuştu. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Necati Yılmaz Türkmenistan 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

MANAS:

TÜRKMENLİ KADINLARDAN VE ÖZBEK KADINLARDAN UZAK DURUN . . . . BENDEN SÖYLEMESİ. .

34
4
yanıtYanıtla
ZAMPARA:

aynen öyle en güzeli rus alın gitsin

yanıt4
yanıt3
Mustafa:

Sanki başka kadınlar çok iyi

yanıt1
yanıt3
Didem:

Kadınlarla yapamıyorlarsa erkeklerle şanslarını denesinler hükümetimiz istanbul sözleşmesiyle geniş mi geniş bir ilişki yelpazesini çeşitlik skalasını bin yıllık geleneklerimize tercih etti. Gerçi bunların felsefesi yaradandan ötürü sevmek ya bir nevi sıvışma Allah rızası için siviş

yanıt1
yanıt3
fatma:

maalesef nikahsız yaşamak cazip geliyor erkek olsun kadın olsun kişilere benim boşandığım insanda bulmuş bir özbek karı benim dayıma varana kadar arkadaş olmuş yakında aileme beni evlat edinin demesse şaşarım. . . . .

yanıt0
yanıt0
Baran:

bence evlilik dışında bütün kadınlardan uzak durun. Her şey bir anda oluyor. Noluyo lan diyene kadar ya cezaevine giriyosun ya mezara. Kadın mı? Kadın tabi ki başkasının kollarında başka nerde olacak.

yanıt1
yanıt0
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN TORUNU TOLGA PAŞA:

Yahu bu nasıl insanlık?Ruhsatsız tabancayı kimden nasıl aldı?Tesbit edip silahı satan adamları ömür boyu mahkum edeceksin. Birde bu tabancayı kullanan adama ruhsatsız silah kullanmaktan 20. 000tl para cezası ile cezalandıracaksın. Bu ne ''ALÇAKLIK''?Hem ruhsatsız silah kullan hem cinayet işle. Katmerli suç. Katmerli suça katmerli ceza vereceksin.

5
8
yanıtYanıtla
Arif:

EEE MEMLEKETECEBINDE 10 DOLARLA HER GELENİ ICERI ALIRSAK SONU BU OLUR AIILER PARÇALANIR ISISIZLIK, HIRSIZLIK ARTAR VS VS OLANDA ÇOCUKLARA OLUR..

9
1
yanıtYanıtla
Selocan:

Allah rahmet eylesin

2
8
yanıtYanıtla
SUVASLI HASAN İSSİN:

YAHU HANGİ SELO ÇAN?HDP NİN ÇEZAEVİNDE HESAP VEREN GENAL BAŞKANI SELOÇAN MI?

yanıt3
yanıt5
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title