Haberler

Karı-Kocanın Sokak Ortasında Emekli Polis Tarafından Öldürülme Anı Kamerada

Güncelleme:

Manisa Akhisar'da sokak ortasında tartıştıkları emekli polis tarafından öldürülen karı-kocanın silahla vurulma anları, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 28 Nisan'da sokak ortasında tartıştıkları emekli polis tarafından öldürülen karı-kocanın silahla vurulma anları güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

EMEKLİ POLİS, ÇİFTLE ÖNCE TARTIŞTI ARDINDAN SİLAHLA ÖLDÜRDÜ

28 Nisan'da 50. Sokak Tahtakale Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, emekli polis olduğu öğrenilen M.Ö. (63) isimli bir şahıs, Mustafa (43) ve Zeynep (36) Kaya çiftiyle önce tartıştı ardından da belinden çıkardığı silahla kurşun yağdırdı. Önce Zeynep Kaya'yı vuran M.Ö. yerde karısının üzerine kapanan Mustafa Kaya'ya da ateş ederek öldürdü.

ÖNCE KARISI SONRA KENDİSİ ÖLDÜ

Olayın ardından saldırgan hızla olay yerinden kaçarken, vatandaşlar 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan karı-koca Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen önce Zeynep Kaya, ardından da Mustafa Kaya hayatını kaybetti.

KIRIKKALE'DE TESLİM OLDU

Cinayetin ardından memleketi Kırıkkale'ye giden M.Ö.'nün 1 Mayıs tarihinde Kırıkkale emniyetine giderek teslim olduğu öğrenildi. Akhisar emniyetine teslim edilen cinayet zanlısı M.Ö. emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Akhisar Kapalı Cezaevine gönderildi. Zanlı M.Ö.'nün, Mustafa-Zeynep Kaya çiftini alacak-verecek meselesi yüzünden öldürdüğü iddia edildi.

OLAY ANI KAMERADA

Cinayet anı çevredeki bir güvenlik kamerası tarafında da saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zeynep Kaya Kırıkkale Akhisar 3.Sayfa Haberler

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Bakmadan Geçme

4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Almanya Ukrayna maçı CANLI izle! (HD) 3 Haziran Almanya Ukrayna maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erden Timur basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500

Yorumlar (60)

ASABİ:

EVİNDE RAHAT RAHAT OTURMAK VARKEN ŞİMDİ HAYVAN GİBİ İÇERİ TIKACAKLAR BIRAK OTURMAYI RAHAT RAHAT HELAYA BİLE SIÇAMAYACAK

14
19
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kardeşim bu ne saçma sapan bir ülkedir böyle teksas daha güvenli adam madem emekli olmuş alın elinden silahını o yaşta beyni erimiş adama silah verilirmi

8
14
yanıtYanıtla
Teko:

Ne olursa alsun. Bence o emekli polisi ömür boyu hapise atmak lazim, o güzel yasamayi hak etmedi.

7
12
yanıtYanıtla
gerçekçi:

insanların sapıtmasının sebebi islam dinini yaşamamasıdır. Boş yorum yapmayın bir müslüman namusuna ve vatanına saldırı olursa can alır ancak. Din adamlarının görevi oturduğu yerden vaaz vermek değildir. Devletimiz öyle sistem getirmeli ki okullar biraz medrese gibi olmalıdır. Dinimiz en iyi alimler tarafından anlatılmalıdır. Önüne geçemeyiz bu be benzeri olayların

12
6
yanıtYanıtla
ADALET OLMAYAN MEMLEKET:

ŞAKA GİBİ BİR ÜLKE OLDUK BU NASIL BIR İŞ YAZIK BU DEVLETTE GERCEKTEN BOYLKE SEYLERE GÖZ YUMUYOR IKTIDARIN SUCU BU CIKAR ADAM GIBI BIR KANUN TOPLA POLISLERDE SILAH NEDIR YA BIRDE CEZA YOK ADAM GIBI CEZA VERMIYORKI INSANLAR NASIL OLSA HEMEN CIKARIZ DIYE YAZIK GERCEKTEN NE DIYECEGIMI BILEMIYORUM

9
7
yanıtYanıtla
ADALETTE VAR YOK DIYORSAN DEFOLL:

gercekten de devletmi göz yumuyor bu tur olaylara munferit bir olay ya siz sahiden kafayi yemsiniz gecende bir hastahanede arastirma görevlisi doktor kac meslektasini vurdu sahiden de saka gibi insanlarsinzi algi yaratmak olsunda fatih portakalin papucunu dama atarsiniiizz.

yanıt0
yanıt0
Serkan:

Pislik kendi kafana da sık adi insanı vuruyor git kendi kafana sık şerefsiz

13
3
yanıtYanıtla
memed:

bir kurumu ve personelini küçük düşürücü ve aşağılayıcı paylaşım

1
15
yanıtYanıtla
Thranduil:

Para için adam öldürülmez. Para için cana kıyılmaz.

8
7
yanıtYanıtla
yobaz:

Emekli olduktan sonra silahları geri alınmalı, özellikle 60 yaşını doldurmuş birisinden. Mesleğini hakkıyla yapan polisleri böyleleri lekeliyo yazık. .

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title