Haberler

Otobüste yer isteyen kadın yumruklu saldırıya uğradı

Güncelleme:

İstanbul'da toplu taşıma aracına binen bir kadın, yer istediği adamın yumruklu saldırısına uğradı. O anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Kadıköy'de toplu taşıma aracına binen 39 yaşındaki Reyhan Demirtaş, yer istediği adamın yumruklu saldırısına uğradı. O sırada otobüsteki bir polis memuru olaya müdahale etti. Saldırıya uğrayan Reyhan Demirtaş ise karakola giderek şikayetçi oldu. Şüpheli şahıs gözaltına alındı.

OTURMAK İÇİN YER İSTEDİ, YUMRUK YEDİ

Olay, Kadıköy Göztepe köprüsü mevkiinde, yaşandı. Reyhan Demirtaş, iş çıkışında evine gitmek için İETT'ye ait 320A numaralı otobüse bindi. Araçta oturacak yer arayan kadın, bir adama, 'çocuğunuzu kucağınıza alır mısınız, oturmak istiyorum' dedi. Demirtaş, çıkan tartışma sırasında gözüne yediği yumrukla neye uğradığını şaşırdı.

Otobüste yer isteyen kadın yumruklu saldırıya uğradı

Sol gözüne yumruk atılan ve tekmelenen kadını korumak için otobüsün içindeki bir polis memuru olaya müdahale etti. Reyhan Demirtaş, karakola giderek saldırgandan şikayetçi oldu. Şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Talihsiz kadın, yaşadığı o korku dolu anları anlattı: "Göztepe Köprüsü'nden otobüse bindim. Ufak bir çocuk vardı. Hanımefendi çocuğunun kucağına alınamayacağı söyledi. 7-8 yaşlarındaydı. Yer arıyordum. Dizimden rahatsızım, yer aradım. Baktım 3-4 yaşında bir çocuk var, bir adamın yanında. Adamdan müsaade istedim. 'Çocuğunuzu kucağınıza alır mısınız, oturmak istiyorum' dedim.

Otobüste yer isteyen kadın yumruklu saldırıya uğradı

"GÖZÜME VURDUĞU AN YILDIZLAR OLUŞTU"

Aramızda bir konuşma geçti. Dedi ki engelliler, yaşlılar ve hamileler oturur dedi bana. Ben de çocuk küçük sizin kucağınıza oturabilir dedim. O an bir anda gözüme yumruğu bir vurdu. Sonra karın boşluğuma tekme attı. Gözüme vurduğu an yıldızlar oluştu. Bana vurunca midem bulandı nefesim kesildi.

Otobüste yer isteyen kadın yumruklu saldırıya uğradı

"MADDİ MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇTIM"

Bir polis memuru vardı otobüsün içinde bana kartını gösterdi müdahale etti. Herkes beni orada mertçe korudu. Polis çağırın dedim. Maddi manevi tazminat davası açtım. Karakola gittim şikayetçi oldum"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Alperen:

Öyle yer istemeyle kimse kimseyi dövmez kimbilir adama ne dedi son günlerde kadınların neler yaptığını herkes görüyor.

148
103
yanıtYanıtla
slim shady:

Karşındaki kadınsa dövemezsin birader. Sçma span yazmışsın. Bir de beğenen kzmlar var.Hepsini geçtim yanında çocuğu var.Çocuğun geleceğini herkes izlemiş oldu.

yanıt9
yanıt3
Furkan Kutlay:

Neden Avrupa gibi kalamıyoruz neden böyle hanzolar var ülkemizde ?? Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı ve bu insanlar hanzolar da var içimizde bizim ile yaşayan

88
27
yanıtYanıtla
Murat Vural:

O otobüsde kadını koruyacak delikanlı bir erkek yokmuydu . Yazıklar olsun onlara.

27
75
yanıtYanıtla
Umut Yağcı:

İzlemedin mi delikanlı etraftakiler müdahale ediyor

yanıt20
yanıt2
Tamer Islek:

Kadin apacik adamin damarina basmis. Sanki kendisi cok yasli. Beklesin 10dk ayakta. illaki oturmak istiyorsan taksiye bin bayan. Adama üzüldüm , saldiriya ugramis resmen.

41
42
yanıtYanıtla
ali ak:

Kimbilir ne dedi adama bu karılardan korkulur

44
33
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bu habere malca yorumlar yapılmış umarım bir gün sizin yakınınız aynı duruma düşer beni büyüklerim hiç bir zaman otobüste ayakta büyükler varken koltuğa oturtmadı bende çocuklarımı oturtmadım tabii bu terbiye ile alakalı bir durum

64
13
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

bende bir kadınım ama kimseden yer istemem . yıllarca eşitlik diye kendimizi yırtıyoruz neden bir erkek size yer versin. tabiki siddetle sorun çözülmez an anca korkak erkek kadına el kaldırır. diğer erkeklerin arasında pasif kalan erkekler kadınlarda güç gösterisi yapıyor ordan haddini bildiren polis memurundan ALLAH RAZI olsn

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title