Haberler

İETT şoförü, çarptığı aracın sürücüsünü ezmeye çalıştı

Güncelleme:

İstanbul'da seyir halindeki bir İETT otobüsü şerit değiştirirken araca çarptı. İETT otobüsünün şoförü, kaza tutanağı tutmaya çalışan sürücüyü ezmeye çalıştı. O anlar sürücünün telefon kamerasına anbean yansıdı.

Trafikte gergin anların yaşandığı nokta İstanbul Kadıköy oldu. D-100 Karayolu üzerinde seyreden İETT sürücüsü şerit değiştirmek isterken, aynı yönde başka bir araca çarptı. Yaşanan kazanın ardından araç sürücüsü kaza tutanağı tutmak istedi. Tutanak tutmak istemeyen İETT şoförü, araç sürücüsünü ezmeye çalıştı. O anlar sürücünün telefon kamerasına anbean yansıdı.

İETT şoförü, çarptığı aracın sürücüsünü ezmeye çalıştı

OTOMOBİLE ÇARPTIKTAN SONRA YOLUNA DEVAM ETTİ

Maltepe istikametine giden ve içerisinde yolcu bulunan 34 HO 3086 plakalı İETT otobüsü, aynı istikametteki yabancı plakalı cipe çarptı. O sırada İETT şoförü yoluna devam ederken, cipin sürücüsü aracından inerek otobüsün önünü kesmek istedi. Otobüs şoförü ise durmayarak yoluna devam etti. Cipin sürücüsü hareket eden otobüsün önünü keserek şoförden araç bilgilerini ve araçtan inmesini istedi. Otobüs şoförü araçtan inmeyerek, otobüsü cip sürücüsün üzerine sürdü.

İETT şoförü, çarptığı aracın sürücüsünü ezmeye çalıştı

Otomobil sürücüsü inatla otobüsün önünde çekilmeyerek, "Bilgilerini ver. Kaza yaptın, bir yere gidemezsin" diyerek otobüsün camına vurarak şoförün durmasını istedi. Yaşananlardan geriye cep telefonu kamerasına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul İETT Güvenlik İstanbul Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

hüseyin akgül:

gerçekten bu şöförleri eş dost akrabalardan seçmek yerine sağlam eğitimlerden ve psikolojik testlerden geçirerek otobüs verilmeli ( adabı ile sürenlere lafım yok)

33
2
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Ey otobüs şoförü sanki cebinden çıkacak para sigorta hasarı karşılar. Ne sıkıntı yaşatıyorsun insanlara.

25
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

kimseyi suçlamak istemesemde ne yazıkki iettede çalışan şöförlerin çoğu sorunlu bunun nedeni ne araştırmak lazım

15
1
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Ekremin söfürü bunlar Yoksa chp ortağı Dem in adamlarınımı söfür yaptı. Dünde biri kadını dövmeye kalkdı. Belliki eşkiya bunlar

3
12
yanıtYanıtla
Ahmet Yazıcı:

Şoför alımlarında bu işin sabır işi olduğunu insanlarla direkt muhattap olduğunu ve baş edemeyeceksen bu işi yapma demesini bilmedikleri için daha çok şey olur .

6
0
yanıtYanıtla
Uğur Dindar:

Ülkenin zeka sewiyesi kalmadı

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title