Haberler

Bisikletli kadına bakarak kendini tatmin eden sapığın 3 yıla kadar hapsi istendi

Güncelleme:

İstanbul trafiğinde kadın bisiklet sporcusunu takip eden Ersin Naci K. seyir halindeyken kendini tatmin etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilirken şahıs, teşhir suretiyle cinsel taciz suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahsın 3 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Kadıköy'de bisikleti bir kadını otomobiliyle Kartal'a kadar takip ederek direksiyon başında kendini tatmin eden Ersin Naci K.'nin "Teşhir suretiyle cinsel taciz" suçundan 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

13 DAKİKA TAKİP ETMİŞ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede şüphelinin sevk ve idaresindeki araçla kadını Maltepe Kartal istikameti yönünde takip ettiği belirtildi. İddianamede Ersin Naci K.'nin kadını Kartal sahilinde saat 07.32 - 07.45 saatleri arasında aracıyla 13 dakika boyunca takip ettiği de iddianamede yer aldı.

3 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede şüpheli Ersin Naci K.'nin "Teşhir suretiyle cinsel taciz" suçundan 4.5 aydan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Kadıköy'de Bisikletli Kadına Cinsel Taciz İddiası

NE OLMUŞTU?

14 Kasım'da sahilyolunda bisiklet süren bir kadın, bir otomobilin 15 dakika boyunca arkasında yavaş yavaş ilerlediğini fark etti. Şüphelenerek yavaşlayan kadın telefonunu çıkararak video çekmeye başladı. Çekilen görüntülerde, arkadan gelen otomobilin sürücüsünün bisikletli kadına cinsel tacizde bulunduğu görüldü. Olayın ardından gözaltına alınan Ersin Naci K., sevk edildiği hakimlik tarafından "Teşhir suretiyle cinsel taciz" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

Hayri :

Hiç birşey çıkmaz aracın içi kişinin özel alanıdır burada bir ahlaksızlık olsa da teşhire girmez camlar kapalı ortada muhattap olduğu söylenen kişiye elle sözle bir taciz de yok kabahatler kanunu uygulanır 300 500 ceza kesilir o kadar tutuklanması bile fazla olmuş

21
7
yanıtYanıtla
batur battaloğlu:

inşallah senin karın çocuğun aynı şeye maruz kalır yine dersin kabahatlar kanunu diye

yanıt11
yanıt10
Hayri :

Sap sap konuşma hukuktan bahsediyoruz

yanıt6
yanıt11
haylaz_7367:

Güldürmeyin insanı, 3-5 yılın bile yatarı yok

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title