Haberler

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı gözaltında

Güncelleme:

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İYİ Partili Gökçeada Belediyesine yolsuzluk ve rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda Belediye Başkanı Ünal Çetin ile 4 şüpheli gözaltına alındı.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Gökçeada'da bazı adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı gözaltında

BAŞKANLA BİRLİKTE 4 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Belediye İmar Müdürü S.D, kamu çalışanı E.B. ile müteahhitler R.G. ve B.B, gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı gözaltındaÜnal Çetin

İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Başka bir suçtan tutuklu müteahhit K.Ç'nin de şüpheliler arasında olduğu öğrenildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı gözaltında

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

Deniz Fırat:

Evet seçimde en etkili parti için algı çalışmaları başlamış. Mansur Yavaş'a da çok yaptınız ama tutmadı be. Millet her şeyi görüyor.

114
119
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Vay be ne kadar da adaletliyiz. Yetimin hakkını yedirmiyoruz. Bu adaleti başka partinin belediyesine de uygulasanıza? Mansur Yavaş, Melih Gökçekle ile ilgili bir sürü suç duyurusunda bulundu. İçişleri bakanlığına dosyalar verdi. Açılan 1 tane dava var mı? YOK. Geçin bunları Allah aşkına.

31
24
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

yine bir kumpas daha.. bu millöet sizden bu siyasi zulmün hesabibi mayisda soracak

17
17
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Ülkemizin bekası için Chp iyi parti hdp kapatılmalıdır.

13
18
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title