Haberler

İstinaf Mahkemesi, Beratcan Karakütük Davasında Anne ve Sevgilisi Hakkındaki Kararı Onadı

İstinaf mahkemesi, Tuzla’da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük davasında, yerel mahkeme tarafından Beratcan Karakütük’ün annesinin sevgilisi Ersin Kaşıkçı’ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını ve annesi Türkan Karakütük’ün beraatine ilişkin verilen kararı onadı.

İstinaf mahkemesi, Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük davasında, yerel mahkeme tarafından Beratcan Karakütük'ün annesinin sevgilisi Ersin Kaşıkçı'ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını ve annesi Türkan Karakütük'ün beraatine ilişkin verilen kararı onadı.

Kartal'da kaybolduktan sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük davasında, Beratcan'ın annesinin sevgilisi Ersin Kaşıkçı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, annesi Türkan Karakütük hakkında beraat kararı verilmişti.

Taraflar avukatları aracılığıyla karara itiraz ederek istinaf kanun yoluna başvurdu. İstinaf mahkemesi dosya üzerindeki incelemesini tamamlayarak, yerel mahkeme tarafından verilen kararı onadı.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi tarafından verilen kararda,usul ve esasa ilişkin herhangi bir aykırılığın bulunmadığı belirtilirken, delil ve işlemlerde herhangi bir eksiklik olmadığı, ispat bakımından değerlendirmenin yerinde olduğu kaydedildi.

Yerel mahkeme tarafından verilen kararda herhangi bir isabetsizliğin görülmediği vurgulanırken, hükmün yasaya ve hakkaniyete aykırı olduğuna ilişkin istinaf nedenleri yerinde görülmediğinden istinaf talebinin reddine karar verildiği anlatıldı.

Olayın Geçmişi

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Beratcan Karakütük'ün ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma servis şoförü Ersin Kaşıkçı gözaltına alınmış ve Kaşıkçı'nın Beratcan'ı bir su kuyusunda boğduğu ve annesiyle ilişkisinin bulunduğu ortaya çıkmıştı. Soruşturmanın tamamlanmasıyla Ersin Kaşıkçı hakkında "beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi tasarlayarak canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan, anne Türkan Karakütük hakkında ise "kasten adam öldürmeye azmettirme" suçundan dava açılmıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karakütük İstanbul Kartal Tuzla 3. Sayfa Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title