Haberler

İşten çıktıktan sonra evine gitmek isterken canından oldu

Güncelleme:

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde işten çıktıktan sonra evine gitmek isteyen genç, yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarpması neticesinde hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde işten çıktıktan sonra evine gitmek isteyen genç, yolun karşısına geçmek isterken bir aracın çarpması neticesinde hayatını kaybetti.

Kaza, gece saatlerinde Kocaeli'nin Kartepe ilçesi D-100 Karayolu Uzuntarla Mahallesi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çalıştığı restoranda mesaisinin bitmesi sonrasında eve gitmek için yola çıkan Yakup Çakır (19), D-100 Karayolu'nun karşısına geçmek isterken, sürücüsü öğrenilemeyen bir aracın çarpması neticesine ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Çakır, Başiskele ilçesine bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Tedavi altına alınan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Çakır'ın cenazesi yapılan otopsi incelemelerinin ardından ailesine teslim edildi. Çakır'a çarpan araç sürücüsünün ise olay yerinden kaçtığı, sabah saatlerinde polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi. Çakır'ın cenazesi Uzuntarla Yeşiltepe Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeşiltepe Mezarlığı'nda toprağa verilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

D-100 Karayolu Uzuntarla Kocaeli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title