Haberler

Müşteri seçen taksicilerin ipliğini pazara çıkarınca başına gelmeyen kalmadı! Mağdur vatandaşı bir de darbettiler

Güncelleme:

Fatih'te boş olmasına rağmen hiçbir taksiye alınmayan bir vatandaş, taksicilerin sadece turistleri kabul ettiğini iddia edip duruma isyan etti. Mağdur vatandaş yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kayda alırken, görüntülendiklerini fark eden taksiciler şahsa bir de şiddet uyguladı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Fatih Beyazıt'ta meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde taksicilerin beklediği alana gelen bir vatandaş, boş taksiye binip yolculuk yapmak istedi.

ŞÜPHELENİNCE TAKSİCİLERİ KAMERAYA ALDI

Ancak taksiler içerisinde kimse olmamasına rağmen müsait olmadıklarını söyledi. Birden fazla kişinin bu şekilde cevap vermesi üzerine vatandaş, cep telefonuyla boş taksicileri tek tek görüntüledi.

İstanbul'da vatandaş 'sadece turist' alan boş taksileri görüntüledi: Güpegündüz taksicilerin saldırısına uğradı

TAKSİCİLER, GÖRÜNTÜLENDİKLERİNİ ANLAYINCA SALDIRDI

Sadece turist aldığı iddia edilen taksiciler, kendilerini görüntüleyen vatandaşa bir de fiziki olarak saldırıda bulundu. Saldırıya rağmen kendisini almayan taksiyi ve taksicileri görüntüleyen vatandaş, taksicilerin turist dışında müşteri almamasına tepki gösterdi. Yaşananlar cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fatih Beyazıt turist Haberler

500

Yorumlar (9)

mahmut kemal :

İmamoğlu geldi şehir mafyaya eline düştü

69
159
yanıtYanıtla
ERKAN :

tabi ya 5 bin yeni taksiyi sürekli reddedin sonrada imamoğlu suçlu dimi. bu mafya bozuntusu adamları belediyemi ceza verecek devlet mi? kokuştunuz artık kokuştunuz nerden vuracağınızı şaşırdınız

yanıt73
yanıt20
Ayaz Karahanlı:

cahil herif imamoglu ile ne alakası var bunun sizin gibileri kucuk bir köye koyup seçme hakkı vermemeleri ve o köyden cıkarmamaları gerek

yanıt12
yanıt9
World Of Trucks:

Yıllardır taksiye binerim.Daha değişim saatim trafik var gidemem diyene rastlamadım. Trafiğin yoğun olduğu raylı toplu taşıma ile hızlı ulaşım yapılacak yerlerde ise aptal değilim taksiye bineyim. Adam 1.5 km yüremek istemiyor 15-20 dk yürümeyecek ama taksiciyi 1 saat trafiğe sokacak.?

13
165
yanıtYanıtla
ERKAN :

Londra'da mı bu dediğiniz?

yanıt21
yanıt3
Melih Kılaç:

taksicilere fazla yuklenılıyor

11
167
yanıtYanıtla
vedat cici :

kim ne derse desin istanbulda taxicilik yapmak zor adamlar 10 liralık yere 1-2 saatini harcıyor çoğu taxici haklı bugüne kadar binlerce taxiye bindim hiç sorun yaşamadım

7
124
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

Taksicilerin 100 70 lik rakamı sorunlu piskolojik sorunlu yada katil dolu hapiseneden cıkanlar taksici oluyor ve hep duyarım degişim saati şuan 2 kerede kafası güzele denk geldim bence uber tekrar gelmeli ve uberciler özel seçilmeli gecmişine bakılmalı

73
3
yanıtYanıtla
Onur Tuna:

Taksicilerin tipine dikkatli bakın, cezaevi firarisi gibi kaba saba insanlar çoğunluğu. Nezaket ve medeniyet nedir bilmezler. Hiç sevmiyorum taksicileri.

61
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title