Haberler

İstanbul'da 29 kişinin öldüğü gece kulübünü alevlerin sardığı ilk anlar

Güncelleme:

İstanbul Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübünde yangının çıkış anının görüntüsü ortaya çıktı. Gece kulübünde başlayan yangındaki alevlerin, 16 katlı binayı sardığı ilk anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübünde, alevlerin sardığı ilk anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yangın, Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta saat 13.00 sıralarında 16 katlı binanın -1 katındaki Masquerade adlı gece kulübünde çıktı. Tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama oldu. Patlamanın ardından gece kulübünü alevler sardı. O sırada kulüpte ve binada bulunanlar içeride mahsur kaldı.

İstanbul'da 27 kişinin öldüğü gece kulübünü alevlerin sardığı ilk anlar

29 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 29 kişi hayatını kaybetti. İstanbul Valisi Davut Gül, "Yangının çıkış nedeni belli değil. Tadilat yapılıyormuş. Hayatını kaybedenler tadilat için çalışanlar." ifadelerini kullandı.

O ANLAR KAMERADA

Gece kulübünün olduğu 16 katlı binayı, alevlerin sardığı ilk anlar ise cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi.

İstanbul'da 27 kişinin öldüğü gece kulübünü alevlerin sardığı ilk anlar

5 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yangın faciasında 3 savcının görevlendirildiğini, 5 kişi için gözaltı kararının verildiğini duyurdu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Beşiktaş Cep Telefonu Beşiktaş İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (8)

Erkan Arslan:

Sivas Madimak Olayinin Tipki Aynisi Yerel Secimlerinde istediklerini Alamayan Tarikatcilar Hüdaparcilar Esittir isid Zihniyeti Yapmistir

8
138
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Yazik Sana, Git bir doktora gorun sen Erkan

yanıt81
yanıt3
Sedat Akkan:

nasıl bir bağlantı yaptın sen normal değilsin

yanıt57
yanıt2
Muharrem Şahin:

Grzklımal

yanıt9
yanıt0
Muhammet Uslu:

bu nasıl bı olay bu insanlar son kata kacamadilarmi panikle aşağı inerken mi yakalandilar acaba .çok kotu gerçekten Allah rahmet eylesin

21
6
yanıtYanıtla
duyarlı vatandaş:

Allah bilir yangın alarmı yoktur. İsg çalışanları gelir kontrol eder formları imzalar giderler . Her şey kağıt üstünde denetim. Sonuç 29 ölü ,., Allah sabır versin.

18
1
yanıtYanıtla
Mustafa Ali Budak:

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.

11
1
yanıtYanıtla
Muhittin Ülger:

Ramazan ayında gece kulübende ne işin var

1
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title