Haberler

Markette soygun girişimi! Kadın kasiyerin yaşadığı korku dolu anlar saniye saniye kamerada

Güncelleme:

Avcılar'da bir markette iki kişi soygun girişiminde bulundu. Kadın kasiyeri tehdit ederek kasadaki parayı isteyen soyguncular, görevlilerin direnmesi üzerine korkup kaçtı. Markette yaşanan panik anları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'ndeki bir markete gelen yüzlerinde cerrahi maske, başları kapüşonla kapalı iki kişi bir süre içeride müşteri gibi dolaşmaya başladı.

Markette soygun girişimi! Kadın kasiyerin yaşadığı korku dolu anlar saniye saniye kamerada

KADIN KASİYERİ TEHDİT ETTİ

Market görevlilerinin şüphelendiği ve uzaktan izlemeye başladığı kişiler daha sonra kasaya yönelerek, kadın kasiyerden bütün paraları vermesini istedi. Bağırma sesleri üzerine iki görevli arkadaşlarına yardım etmek istedi ancak, tehdit nedeniyle yerlerinden kımıldayamadı.

Markette soygun girişimi! Kadın kasiyerin yaşadığı korku dolu anlar saniye saniye kamerada

PARALARI ÇALAMADAN KORKUP KAÇTILAR

Bir kadın görevli cep telefonu ile polisi aramaya çalıştı. İki soyguncu paraları çalamadan, korkup kaçtı. Olayın bildirilmesi üzerine sevk edilen polis güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yeşilkent Mahallesi İstanbul Haberler

500

Yorumlar (1)

Levent DEĞİRMENCİ :

artık devletın yapması hukumetın yapması gerekn acıl eylem planı soygun gırısımde bulunan sahısları vur yetkısı verılmesı lazım son donemde artan hırsızlık olayları vakaları aldı basını gıdıyor buna pnademı de bır nebze vesıle oldu pandemı dıye hırsızı arsızı katılı tecavuzcusu pıskopatı artık sokaklarda cırıt atıyor polıs yakalıyor sevcılık makamı bırakıyor denetımlı serbeslık dıye akıl fıkır alır değil onlarca suc kaydı olan lar halkın arasında yapılması gerekn ağır hapıs

25
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title