Haberler

İsrail'in Gazze'de hedef aldığı bina, saldırı sonrası görüntülendi

Güncelleme:

- İsrail'in Gazze'de hedef aldığı bina, saldırı sonrası görüntülendi İsrail tarafından Gazze'nin Deir al-Balah şehrinde dün 20 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan hava saldırısının yıkımı görüntülendi.

- İsrail'in Gazze'de hedef aldığı bina, saldırı sonrası görüntülendi

GAZZE - İsrail tarafından Gazze'nin Deir al-Balah şehrinde dün 20 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan hava saldırısının yıkımı görüntülendi.

İsrail-Filistin çatışmalarında 9'uncu güne girilirken, İsrail tarafından Gazze Şeridi'ne düzenlenen hava saldırıları devam ediyor. Dün Gazze'nin merkezindeki Deir al-Balah şehrinde İsrail ordusunun bir binaya düzenlediği ve 20 kişi hayatını kaybettiği hava saldırısında meydana gelen büyük yıkım görüntülendi. Enkaz altında kalanları kurtarma çalışmalarının sürdüğü ve çalışmalara bölge halkının da destek verdiği görüldü.

İsrail Savunma Kuvvetleri, Hamas'ın Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırı ve provakasyonlara tepki olarak başlattığı Mescid-i Aksa Tufanı Operasyonu'na karşılık Gazze Şeridi'ne yoğun saldırılar gerçekleştiriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İsrail Gazze 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title