Haberler

Saniyeler içinde oldu! Çalıların arasından bir anda sıçrayan sırtlan, yolda yürüyen adama saldırdı

Güncelleme:

Hindistan'da kaydedilen görüntüler, izleyenlerin nefesini kesti. Yolda yürüyen yaşlı adamı gözüne kestiren sırtlan, çalıların arasından bir anda sıçrayarak adamın üzerine atladı. Hasta olduğu için herkese saldırdığı tespit edilen sırtlan, ölü olarak bulundu. Yaşlı adamın tedavisi ise sürüyor.

Vahşi doğa yaşamıyla bilinen Hindistan'ta sırtlanın, yolda yürüyen adama saldırması nedeniyle korku dolu anlar yaşandı. Çalıların arasından bir anda çıkan sırtlan, yaşlı adamın üzerine atladı. Çevredekilerin araya girmesiyle kayıplara karışan sırtlan, ölü olarak bulundu.

DAHA ÖNCE DE SALDIRMIŞ

Maharaştra eyaletine bağlı Pune kentindeki Khed Taluka'da yolda yürüyen yaşlı adama sırtlan saldırdı. Sırtlanın daha önce de bir kişiye saldırdığı öğrenilirken, hayvanın daha sonra ölü bulunduğu belirtildi.

YAŞLI ADAM HALA HASTANEDE

Orman yetkilileri pazar günü yaşanan olayla ilgili yaptıkları açıklamada, sırtlanın hasta olduğundan şüphelenildiğini ve bu nedenle yoldan geçenlere saldırdığını ifade ettiler. Sırtlanın saldırdığı yaşlı adamın ise hastanede müşahede altında tutulduğu bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Maharaştra India 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

SELİM TAŞOĞLU:

hayvanların yaşam alanlarını işgal ederseniz olacağı bu

2
4
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Yanlışın var hayvanların yaşam alanını yine başka bir hayvan işgal etmiş oluyor. İnsan olan doğaya saygı duyar.

yanıt3
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title