Haberler

Tartıştığı doktor kapıyı üzerine kapatınca iki parmağı koptu! O anlar kamerada

Güncelleme:

İstanbul'da ilaç yazdırmak için devlet hastanesine giden vatandaş, doktorla tartışma yaşadı. Doktorun kapıyı kapatması sonucu tartıştığı şahsın iki parmağı koptu. O anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Esenyurt'ta ilaç yazdırmak için devlet hastanesine giden vatandaşın doktorun üzerine kapıyı kapatması sonucu parmağı koptu. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İKİ PARMAĞI KOPTU

Olay geçtiğimiz haftalarda Esenyurt Devlet Hastanesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Murat Aksarı isimli vatandaş ilaç yazdırmak için doktora gitti. Doktor tartışma sırasında Aksarı'nın üzerine kapıyı kapattı. Kapı kapanması üzerine Aksarı'nın iki parmağı koptu. Yaşanan olay güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde Aksarı'nın odaya girmesi ve sonrasında çıkarken kapının kapanması Aksarı'nın parmağının kanaması ve görevlilerin yeri temizlemesi yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Devlet Hastanesi Esenyurt 3. Sayfa Güncel Haberler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

500

Yorumlar (300)

SAĞLIKÇILAR HADDİNİ AŞTI:

Doktorlar virüsü fırsata çevirdi özlüyoruz fadakarlik yapıyoruz bahanesiyle kendilerini halkın üstünde SORGULANAMAZ hesap SORULAMAZ bir konuma taşımaya çalışıyor. Cumhuriyet tarihinde ilk kez doktorların daha fazla ön planda olması gereken bir olağanüstü durum yaşanıyor ama maalesef bunu fırsata çevirip kendileri lehine hiç çalışmadan maddi ve manevi menfaat devşirmek için kullanıyorlar. 20 tane dişçi dolmuş dış kliniğine bir tane asta almıyorlar ölürüz diye... Yahu asker ölmüyor mu polis ölmüyor mu madenci ölmüyor mu sizde hangisi ölürüm diye işini yapmıyor. Haketmediğiniz halde zamlı maaşları ödenekleri alıyorsunuz ama.. yazıklar olsun haram olsun o paralar..

105
37
yanıtYanıtla
ASKER EMEKLİSİ:

KARDEŞİM YORUMLARINA GÖNÜLDEN KATILIYORUM. AKLINA GÖNLÜNE YORUMUNA SAĞLIK.

yanıt25
yanıt7
Kim:

Cok dogru demissin kardes agzina saglik bunu kotuye kullanalari Allaha havale ediyoruz...

yanıt17
yanıt4
Mavi deniz:

Keşke az kafanız çalışsa okuyup doktor olsanız da bizde iyi doktor görsek. Ama pardon yaaa siz daha ünv sınavını kazanamadınız değilmi ??????

yanıt14
yanıt15
Nur:

Katılıyorum. Aynı durum diyanetin yurtdışı hocalarında da var. Hocalar Türkiye den gelmiş Çift maaş alıyorlar. Cami nin derneğin evinde bedava kalıyor, eşyaları bedava, hatta beğenmeyince yenisini aldırıyor dernek yönetimine , aylardır sadece Cumayı okuyor. Zaten tembel biriydi. Bir de utanmadan Cuma da Allah en çok dinini öğreten kullarını sever diyor! Oysa Corona dan önce gündüz gelemeyen çocuklara akşam dersleri vermesini istediğimizde “gelemem diriliş dizim var” diyordu! Hoca bile olsa Haram olsun çalışmadan yiyenlere!

yanıt4
yanıt3
Vatansever:

Kimsenin menfaat devşirme derdi yok. Sen evinde rahat rahat uyurken sağlık çalışanları hayatlarını riske atarak çalışıyor. Diş hastanelerinde şuan bakanlık emri gereği acil tedaviler hariç yapılması yasak. Ayrıca diş aletleri basınçlı hava ve suyla çalışıp hastayla birebir çok yakın temas gerektirdiğinden dünyaca bulaşın en fazla olduğu yer. Öğretmenlerin(ekders ücreti de alıp) ve birçok mesleğin evden para kazandığı bi dönemde saygısızlık yapmanız cidden çok yanlış. Haddinizi asıl siz aşmayın.

yanıt4
yanıt0
Cengiz Demir:

Hep sağlık çalışanlarına şiddet ten bahsediyorlar kimse yıllarca doktor kustahl igindan bahsetmiyor,

110
24
yanıtYanıtla
Doktor:

Bıcak gemige dayanınca yalvarıyorsunuz ama

39
89
yanıtYanıtla
vatandas:

maaşını ödemesem ac kalcan tıpış tıpış işini yapacaksın kimse hayrına bir şey yapmıyor

yanıt40
yanıt21
Abc:

Doktor olmuşsun ama adam olamamışsın.

yanıt47
yanıt20
Tüm 300 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title