Haberler

Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla ve cezaevinde evlendiği eşine 15 yıl hapis

Güncelleme:

Kadir Şeker dosyasının bir numaralı tanığı Ayşe Dırla ve cezaevinde evlendiği eşi Murat Hanlı, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan 15'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, geçtiğimiz yıl 29 Kasım tarihinde merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde şüphe üzerine bir ticari taksiyi durdurdu. Otomobilde yapılan aramada arka ve ön sağ koltuk arasındaki paspas üzerinde bebe bisküvisi içerisine gizlenmiş 900 gram eroin ele geçirildi.

Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla ve cezaevinde evlendiği eşine 15 yıl hapis

AYŞE DIRLA VE SEVGİLİSİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili Kadir Şeker dosyasının bir numaralı tanığı Ayşe Dırla ve yanında bulunan "İmam nikahlı eşim" dediği sevgilisi Murat Hanlı gözaltına alındı. İki şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla ve cezaevinde evlendiği eşine 15 yıl hapis

CEZAEVİNDE EVLENDİLER

Sabah'ta yer alan habere göre; Haklarında 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan sevgililer cezaevinde evlendi. Murat Hanlı'nın ifadelerinde içici olduğunu ve eroini aldıkları yere geri götürmek istediklerini söylese de cezadan kurtulamadı.

15 YIL HAPİS CEZASI

Ağır Ceza Mahkemesi heyeti Ayşe Dırla ve Murat Hanlı'ya 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan 12 yıl hapis cezası verdi. Heyet uyuşturucunun eroin olması nedeniyle cezalarını yarı oranında artırarak 18 yıla çıkardı. Eşlerin cezaları iyi hal hükümleri uygulanarak 15 yıla düşürüldü.

Kadir Şeker'in kurtardığı Ayşe Dırla ve cezaevinde evlendiği eşine 15 yıl hapisKadir Şeker

Heyet ayrıca her iki sanığa 5 bin gün karşılığı olarak 100'er bin lira adli para cezası ödemelerine hükmedip, tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Ayrıca Murat Hanlı hakkında hırsızlık suçundan 1 yıl 4 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu da öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Kadir şeker Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

pentakill lol:

Allahım senin adaletin hiç bir zaman şaşmaz ama şu kadir şekerin yardımcısı ol inşallah.

89
5
yanıtYanıtla
sevgi dinçel:

ah be oğlum değermiydi bu kadın için elini kana bulamaya ama nerden bilecektin.senden sonra kimse sokakta kadın döven birine yaklaşamıyor.çok yazık oldu sana

82
4
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Kadir Şeker'in davasının yeniden görülmesinin imkânı yok mu, tekrar yargılansa belki farklı bir durum ortaya çıkabilir ..

61
6
yanıtYanıtla
Şehmuz Şeker:

OLAN GARİBİM KADİR ŞEKER,E OLDU SENMİSİ İNSANLIK YAPAN

29
1
yanıtYanıtla
oguz koçak :

adam uyuşturucu satıyor iyi hal indirim yok artık

18
1
yanıtYanıtla
İnsan :

hiçbir iyilik cezasız kalmaz

2
0
yanıtYanıtla
İnsan :

ah kadirim Allah sabur versin sana

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title