Haberler

Güzellik merkezinde topuklu ayakkabı dayağı

Güncelleme:

Estetisyen Yasemin Er, İstanbul Tuzla'daki güzellik merkezinde ortağı Abdulselam G. tarafından topuklu ayakkabı giydiği için darbedildiğini iddia etti. Er, ayakkabıların sesinden rahatsız olan Abdulselam G.'nin çene kemiğini kırdığını öne sürerken hastanede fiziksel ve psikolojik tedavi altına alındı. Er'in kardeşi saldırıyı "Boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş." ifadeleriyle anlattı.

Tuzla'da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinde ortağı Abdulselam G.'nin şiddetine uğradığını öne sürdü. Olayla ilgili ayrıntıları anlatan Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş." dedi.

"UTANMADAN OTURUP SIRITMIŞ"

1 Mart'ta, Tuzla'da bir güzellik merkezinde iddiaya göre, 39 yaşındaki Estetisyen Yasemin Er, ile güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede fiziksel saldırıya dönüştü. Yasemin Er'in giydiği topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olan Abdulselam G., kadını önce uyardı sonra darbetti. Aldığı darbeler sonucu çene kemiği kırılan Yasemin Er'in vücudunda da morluklar oluştu. Er, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polise verdiği ifadede olayı detaylı şekilde anlatan Yasemin Er, saldırgandan şikayetçi olurken, yaşadığı şiddetin kayıtlarının iş yerindeki güvenlik kameralarında bulunabileceğini belirtti. Er, fiziksel tedavinin yanı sıra psikolojik tedavi altına alındı.

Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. Yasemin Er saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu. Abdulselam G. ise kadını suçlayarak sürekli para istediğini öne sürdü.

"AYAKKABIYI ÇIKAR AYAĞINDAN"

Ablasının yaşadıklarını anlatan Yeşim Er, "10 yıl önce Abdulselam G., ablamın da kuaförüydü. Ortak olmaya karar veriyorlar. Sonra kendi dükkanının bir milyon vergi borcu olduğunu ablama söylüyor ve kendi üstüne alması durumunda bu vergi borcundan muaf olacağını söylüyor. Ablam tabii ki de ilk defa bir patronluğa girişiyordu. Ben buna engel oldum. Engel olunca üzerinden herhalde bir buçuk, iki ay daha bir süreç geçiyor. Bu süreçte de geçen hafta cuma günü saat 13.30 gibi öğlen namazından sonra dükkanın üst katında ablam namaz kılmak için abdestini alıyor. Ayağında da bir topuklu ayakkabı var. Kendisi de koltukta uzanıyormuş. Bir anda kalkmış, 'Bu topuklu ayakkabı ses yapıyor, çıkar artık ayağından' diye tepki vermiş. Ablam da demiş ki, 'Niye bağırıyorsun? Bağırmana gerek yok. Sonuçta parmak ucunda yürüyebilirim.' Bunu da belirtmiş. Ondan sonra kalkmış demiş ki, 'Defol git, dükkanımı terk et. Sen ortağım falan değilsin' diye bir tepki. Daha sonra ablam, 'Böyle ortaklık olmaz, ben gidiyorum' diyor. Çıkarken o an kolundan tutuyor. İnanın, bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş" dedi.

"ÇEKİCİ KAFASINA VURACAKKEN..."

Yeşim Er, saldırganın çekiçle bile saldırmaya çalıştığını iddia ederek, "Ben bunu anlatırken hala kötü hissediyorum. Hıncını alamamış olmalı ki, ablam yere düşmüş ve tekmelerle yumruklarla saldırmaya devam etmiş. Arkasında duran çekiç bile işin içine girmiş. Ablamın kafasına vuracakken, ablamın ağzından akan kanı görünce, saldırıyı bir anda durdurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış. Sonra taksi çağırıp 'Git' demiş. Biz şikayetçi olduk, ablamın çenesi kırık, sol kıkırdak kırık ve aldığı darbelerin izleri vücudunda" şeklinde konuştu.

"BU ADAM HALA DOLAŞIYOR"

Yeşim Er, ablasını darbeden kişinin cezalandırılmasını talep ederek şöyle devam etti: "Yaşadığı psikolojik travma var, psikolojisi şu an sıfır durumda. Bu adam hala özgürce dolaşıyor. Başka bir kadına öldürsün diye mi geziyor? Ben bunu soruyorum sadece. Herkese de fotoğraflarını göstermek istiyorum. Ablamın yaşadığı travmayı herkese göstermek istiyorum. Bugün Dünya Kadınlar Günü, ben bugün ablam için süslendim. Onun için güzel giyindim ve onun şu an yaşadığı travmayı ve bu adamın sokakta gezmeyi sürdürmesini kaldıramıyorum. Adaleti bekliyorum. Karşı taraf ile iletişime geçtim. Sadece bir tokat attığını söylüyor. Bir tokat ile bir kadının çenesi kırılır mı? Kendisinin sevgilisi olduğunu beyan ediyormuş, kocası bile olsa bunun cezasını çekecek."

Öte yandan güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G., iddiaları kabul etmezken, Yasemin Er'in sürekli para istediğini iddia ederek aralarında sorunlar olduğunu kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Tuzla 3.Sayfa Kadın Yaşam Haberler

500

Yorumlar (14)

Serkan Aygun:

İyi yapmış

29
226
yanıtYanıtla
Yucel Yilmaz:

Allah senin ailendeki bayanlarada aynisini nasip eder insallah

yanıt119
yanıt15
Oguz Dogan:

Lan Serkan küfür yemek çok mu hoşuna gidiyor. Bu olana nasıl iyi yapmış diyorsun..

yanıt0
yanıt0
Hacer Kalkan Bayram:

Çok abartılı anlatılmış olay Çok abartılı olan anlatım durumu bana göre çoğu yalan Birde diğer kişiyi dinlemek gerekir

67
48
yanıtYanıtla
Oguz Dogan:

Nerden anladın abartı olduğunu oradamıydın

yanıt0
yanıt0
Karakutu:

Bunlar simdi ailece iyi bir senaryo olması için baya düşündükleri belli. Topuklu ayakkabı,namaz,vergi borcu,kuaför dükkanındaki çekiç bilmiyorum yani olay tam bir yılan hikayesi...

43
16
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Kimbilir Nasil Tahrik Edercesine Ukala Ukala Rahatsiz Edici Sekilde Yurudu de, Rahatsiz Olup Uyaran Kisiye Kimbilir Nasil Tepki Verdi de Basina Bu Geldi..Bazi Kadinlar Ates Bocegi Gibidir..Allah Rahmet Eylesin..

21
36
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

kes senini rahatsız oluyorsa yollarını ayırsın ancak korkak pasif bir erkek kadına el kaldırır diğer erkeklere gücü yetmediği için kadınlara güç gösterisi yapıyor büyük itimalle o pasif korkaklardan biride sensin

yanıt0
yanıt0
Emin Tas:

Güzellik merkezlerine giden bayanlar çok dikkat edin sahiplerine

34
4
yanıtYanıtla
Serhat Dere:

Kimse kimseyi boşuna dovmez olayi tek tarafli dinlemis olduk,karsi tarafi da dinleyebilirmiyim rica etsem,bana kalsa az dovmus cenesi kirilmis hala konusabiliyor ama ne çeneymiş yaaa

17
21
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title