Haberler

Seyir halindeki araçtan, kedinin üzerine şişe fırlatan kişiye 2 bin lira para cezası

Güncelleme:

İstanbul'da seyir halindeki bir araçtan kedinin üzerine şişe atıldı. Gözaltına alınan kişiye toplamda 2 bin 70 TL ceza uygulanırken, o anlar araç kamerası tarafından görüntülendi.

İstanbul'da kayda geçen görüntülerde seyir halindeki bir aracın yolcu koltuğunda oturan kişi yoldan geçen kediyi hedef alarak üzerine şişe fırlattı. Şahıs, kendisini uyaran kişinin de üzerine yürürken araç kamerasına yansıyan görüntü sonrası gözaltına alınan şüpheliye toplamda 2 bin 70 TL ceza kesildi.

KENDİSİNİ UYARAN KİŞİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 17.00 sıralarında Beylikdüzü Gürpınar'da meydana geldi. İddiaya göre, Muhiddin A. idaresindeki araçtan kaldırım kenarında yürüyen kedinin üzerine şişe atıldı. Durumu fark eden motosikletli bir vatandaşın araç içindekileri uyarması üzerine, şahıs araçtan inerek motosikletlinin üzerine yürüdü.

Seyir halindeki araçtan, kedinin üzerine şişe fırlatan sürücüye 2 bin lira para cezası

3 AYRI SUÇTAN TRAFİK CEZASI KESİLDİ

Yaşanan o anlar seyir halindeki başka bir vatandaşın araç kamerasınca görüntülendi. Görüntülerde, Muhiddin A. kontrolündeki araçtan kedinin üzerine doğru şişe atıldığı ve yol ortasında durup motosikletli vatandaşın üzerine yürüdüğü anlar yer aldı. Görüntünün sosyal medyada yayılması üzerine emniyet ekiplerince soruşturma başlatıldı. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri Muhiddin A.'yı gözaltına aldı. Şahsa saygısızca araç kullanmaktan, yere çöp ve benzeri şeyler atmaktan ve karayolu üzerinde duraklamaktan toplamda 2 bin 70 TL ceza uyguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Hayvan Hakları Güvenlik Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

no government:

plaka ne? şaşırdık mı? kediye bunu yapan sahadaki fubolcuya neler yapmaz

63
7
yanıtYanıtla
Alkan Karaoglu:

İyimisin goverment. Sahayla ne ilgisi var kedinin, kendini bilmez bir insan işte insan denirse

yanıt5
yanıt3
ByOğuz Aralaşmak:

İçindekinin kim olduğunu ne biliyon boş yapısan

yanıt0
yanıt7
mustafa tuna:

Belli ki anne sütünden erken kesilmişsin,gelişimin tam tamamlanmamış.34 plaka ile kadın cinayeti işleyenleri de gördük.Ne yapalım şimdi tüm İstanbulu katil mi ilan edelim.Ne saçma bi mantık bu

yanıt6
yanıt13
ByOğuz Aralaşmak:

İçindekinin kim olduğunu nerden biliyon boş yapısan plakaya şaşırmadık felan ayıp yaw

4
14
yanıtYanıtla
Engin Küçükşengün:

Öküz

8
0
yanıtYanıtla
Adalet :

Az az az cezalar çok az trafik kurallarına uyulması için cezaların sonuna bir 0 daha eklenmeli tüm cezalar 10 katı arttırılmalı ki caydırıcı olsun

0
0
yanıtYanıtla
İsmimi ne yapacaksın:

Hayvanlar kadar taş düşsün başına!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title