Haberler

Gümüşhane'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Gümüşhane’de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobille hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı.

Gümüşhane'de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobille hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Fransa'dan memleketi Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine gelen ve Trabzon'a gezmeye giden Veysel Arslan (52) yönetimindeki AZ 961 BZ plakalı otomobil Hacıemin 2 tüneli çıkışında karşı yönden gelen ve Sedat Bölükbaş'ın (42) kullandığı 29 DD 506 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucunda her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, araçlarda sıkışan vatandaşları İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Belediye itfaiye ekipleri çıkardı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada otomobilde bulunan ve sürücü Arslan'ın eşi olduğu öğrenilen Songül Arslan (48) Gümüşhane Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan Merve Arslan (22) ise Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Hafif ticari araçta bulunan Melek Eren (33) ise yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan vatandaşların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Veysel Arslan Gümüşhane Trabzon Fransa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title