Haberler

Girdiği çiftlikte hiçbir şeye dokunmadan çıkıp giden ayı tedirgin etti

Güncelleme:

Girdiği çiftlikte hiçbir şeye dokunmadan çıkıp giden ayı tedirgin ettiARTVİN Artvin'in Arhavi ilçesinde bir çiftlik evine giren ayı, tavuklara, koyunlara, bahçedeki çileklere dokunmadan gidince çiftlik sahibi "Keşif yapıp yine gelecek" diyerek tedirgin olmaya başladı.

Girdiği çiftlikte hiçbir şeye dokunmadan çıkıp giden ayı tedirgin etti

ARTVİN Artvin'in Arhavi ilçesinde bir çiftlik evine giren ayı, tavuklara, koyunlara, bahçedeki çileklere dokunmadan gidince çiftlik sahibi "Keşif yapıp yine gelecek" diyerek tedirgin olmaya başladı.

İlçeye bağlı Kale mahallesinde Cafer Gerdan'a ait bir çiftlik evine ayı girdi. İçerinde tavukların bulunduğu kümesin çatısından giren ayı, bir müddet kümeste dolaştıktan sonra tavuklara zarar vermeden çıktı. Daha sora çiftlikte dolaşan ayı, koyunlara ve çilek bahçesine zarar vermeden gidince çiftlik sahibi ve mahalle sakinleri "Bu ayı keşif yaptı daha sonra yine gelecek" diyerek tedirgin olmaya başladı.

Ayının çiftlikte dolaştığını güvenlik kamerasından izleyen çiftlik sahibi Cafer Gerdan, "Porsuk, gelincik, çakal geliyordu ama ayı ilk kez geldi" dedi.

İstanbul'da ticaret yaptıktan sonra memleketi olan Arhavi'ye döndüğünü ifade eden Gerdan, "Hayatımda ötelediğim zevkler olan çiftlik tarzı bir evde yaşamaya başladık. Porsuklar, gelincikler, çakallar geliyordu çiftlik evine fakat ayıyı ilk kez gördüm. Sabah bahçeye indiğim zaman sürprizle karşılaştım. Telin parçalandığını gördüm. Domuz zannettim daha sonra kümesin üzerindeki sacın bükülmüş olduğunu gördüm. Şaşırdım bunda farklı bir iş var diye düşündüm. Daha sonra ayak izlerini gördüm ayı olduğunu anladım. Kümese giriyor ama tavuklara zarar vermemiş. İki koyunum var onlara da dokunmamış. Keşif yapmış gibi sadece demir tel ve saçların harici hiçbir şeye dokunmamış. Çileklerim var çileklere de dokunmamış. Kamera kaydına baktığımda dolaşmış keşif yapmış gibi gidiyor. ya karnı toktu, yada gelip keşif yaptı da acıkınca mı gelecek bilmiyorum ama ben hiçbir şeye dokunmamış aklım almıyor. Tedirgin olduk, gece çıkmıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title