Haberler

Fetö Firarisi Hüseyin Korkmaz'ın Anne-babası ile Yakınları Adreslerinde Bulunamadı

ABD’deki Atilla davasında ‘tanıklık’ yapan FETÖ’nün firari sanığı Korkmaz’ın yakalama kararı çıkarılan anne-babası ile eşi, 2 kız kardeşi, ağabeyi ve avukatı hakkında operasyon yapan polis, şüphelileri adreslerinde bulamadı.

ABD'deki Atilla davasında 'tanıklık' yapan FETÖ'nün firari sanığı Korkmaz'ın yakalama kararı çıkarılan anne-babası ile eşi, 2 kız kardeşi, ağabeyi ve avukatı hakkında operasyon yapan polis, şüphelileri adreslerinde bulamadı.

Edinilen bilgilere göre, ABD'deki Atilla davasında 'tanıklık' yapan FETÖ'nün firari sanığı Korkmaz'ın, mahkemedeki ifadesinde "Belgeleri saklaması için anneme verdim" demesi üzerine, annesi-babası, eşi, 2 kız kardeşi ve 1 ağabeyi ile avukatı hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de yargılandığı davada tanıklık yapan FETÖ'nün firari sanığı eski başkomiser yardımcısı Korkmaz'ın annesi Ayşe Korkmaz ve babası Mustafa Korkmaz ile eşi, 2 ablası, ağabeyi ve avukatı hakkında verilen gözaltı kararının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerin yakalanması için savcılık kararının ardından operasyon düzenledi. Polis, adreslerinde bulunamayan firari şüpheli Hüseyin Korkmaz'ın anne ve babasının da aralarında olduğu 6 yakını için çalışmalarını sürdürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Amerika Birleşik Devletleri Hüseyin Korkmaz Mustafa Korkmaz 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title