Haberler

İş insanı Ömer Aldırmaz esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu! Ailesi kaçırıldığından endişe ediyor

Güncelleme:

Denizli'de, tekstil fabrikası bulunan iş insanı Ömer Aldırmaz esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Kullandığı aracını terk edilmiş haldeyken bulan yakınları, iş insanının kaçırılmış olabileceğini düşünüyor.

Denizli'de tekstil fabrikası sahibi 49 yaşındaki Ömer Aldırmaz, gece saatlerinde fason işi yaptırdığı Tavas ilçesine gittiği sırada telefonu kapandı. Aldırmaz'dan haber alamayan eşi Fatma Aldırmaz, üretim yapılan yeri aradığında iş insanının oraya gitmediğini öğrendi. Endişeye kapılan eş, 112'yi arayarak ihbarda bulundu.

ARACI TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Gece 01.20 saatlerinde Aldırmaz'a ait aracın Denizli'ye döndüğü tespit edildi. Ardından iş insanının aracı Honaz ilçesine bağlı Gürlek tarafında terk edilmiş halde bulundu. Yakınlarının hayatından endişe ettiği ve kaçırılmış olabileceğini düşündüğü Aldırmaz'ı, ekipler her yerde arıyor.

"HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUZ"

Ömer Aldırmaz'ın eşi Fatma Aldırmaz, eşinin dün geceden bu yana kayıp olduğunu ve her yerde aradıklarını belirterek, "Eşim beni arayarak Tavas'a iş için gittiğini söyledi. Tavas'ta fason işi yapıyordu. Gece 24.34 gibi telefonu kapandı. Ardından kendisine ulaşamadık. Fason üretim yaptırdığı kişiyi aradık ve kendisi eşimin hiç yanına uğramadığını söyledi. Kamera görüntülerinde akşam 21.15 gibi Tavas'a girdiği görülüyor. Gece 01.20 gibi de aracı ile Tavas'tan Denizli'ye dönüyor. Ancak, aracın içinde eşim mi? yoksa başka birimi var belli değil. Telefonu kapandıktan sonar emniyette haber verdik. Her yerde aradık, ancak ulaşamadık. Aracı daha sonra Gürlek tarafında terk edilmiş gibi bulundu. Hayatından endişe ediyoruz ve biran önce bulunmasını istiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli Gürlek Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title