Haberler

Eski boksör eşine sarkıntılık ettiği iddiasıyla arkadaşını öldürdü

Güncelleme:

Pendik'te eski bir boksör iddiaya göre dini nikahlı eşine sarkıntılık yaptığını öne sürdüğü arkadaşını döverek öldürdü. Olayın ardından arkadaşının cesedini mezarlığa bırakan boksör polis tarafından yakalandı.

İstanbul Pendik'te eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşine sarkıntılık yaptığını öne sürdüğü arkadaşı İkrami Güler (60)'i döverek öldürdü. Karanlık, Uzan'la birlikte Güler'in cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı. İki şüpheli de yakalandı.

YUMRUKLA SALDIRDI

11 Nisan Perşembe günü saat 02.00 sıralarında Doğu Mahallesi'nde iddiaya göre, Engin Karanlık, dini nikahlı eşi Selda Uzan ve İkrami Güler'le birlikte alkol almak için eve geldiler. Bir süre evde oturduktan sonra Engin Karanlık lavaboya gitti. İddiaya göre, lavobadayken Güler'in Selda Uzan'a sarkıntılık yaptığını duyduğunu öne süren Karanlık, Güler'i konuşmak için kapıya davet etti.

Burada ikili arasında yaşanan tartışma sonrasında Engin Karanlık, İkrami Güler'i yumrukla saldırdı. Güler aldığı darbeler sonucu yere yığıldı. Bir süre sonra yerde hareketsiz yatan Güler'i, Engin Karanlık Uzan'la birlikte evlerinin yakınında olan mezarlığa bırakıp kaçtı.

MEZARLIKTA GÖRENLER İHBAR ETTİ

Sabah saatlerinde mezarlıkta hareketsiz yatan kişiyi gören çevredekiler polise ihbarda bulundu. Mezarlığa gelen sağlık ekipleri, İkrami Güler'in hayatını kaybettiğini belirledi.

EVDE YAKALANDILAR

Polis ekiplerinin çalışmasıyla şüpheli Engin Karanlık evinde yakalandı. Karanlık, Selda Uzun ile birlikte gözaltına alındı.

Mahalle sakini Fatih Aydın, "Saat 02.00 sıralarında bağırışma sesleri duydum. Kadın heralde cinnet geçiriyor sandım. Daha sonra o ses kesildi. Başka bir şey duymadım. Sabah emniyet geldi. İnceleme yaptı. Boksçu gelmiş döverek öldürmüş, başka bir şey duymadım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Pendik Suç Hukuk 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

sade vatandaş:

hadi içiyorsun tamam ama aklı başında biri yabancı birini evine alıp eşiyle birlikte içki içermi orada her halt olur

280
5
yanıtYanıtla
Beyö 4'lü:

Yabancı değil canım haberi iyi okursan yakın arkadaş olduklarını anlarsın içki şişede durduğu gibi durmuyor.sadecim

yanıt59
yanıt82
Nilay Durmaz:

Kimle olursa olsun en yakın arkadaş en yakın akraba hiç farketmez. Eşinle birlikte başka bir erkeği evine çağırıp hep beraber içki içmek pisliğe ahlaksızlığa davetiye çıkarmaktır

yanıt155
yanıt4
Musa Gerçekçi:

Bu alkol varya bu alkol.. Işte snuç ! Iki erkek bir kadınla masaya oturup sabahlara kadar içerse sonuç bu olur... Yaşasın guzel dinimiz islam, çünku insana zararli herşeyi yasaklamış ...

132
7
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Oldum olası evde misafir ile alkol alma olayına karşıyımdır. Hatayı baştan yapmışsın. Ayrıca profesyonel bir boksörün yumrukları silah statüsünde sayılır. Kasten insan öldürmekten müebbet hapis cezası almalısın. Sarhoş bir insanı acımasızca yumruklamak ile silahla vurmak arasında hiçbir fark yok. En baştan evine almayacaktın. Misafire kahve, çay ikram edilir. Alkol gibi kimde nasıl etki göstereceği belli olmayan narkotik bir madde değil.

126
4
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Evde eşinle aynı alkol masasına aldığın adamın eşine sarkintilik değil de gazel okumasını mı bekliyordun

103
4
yanıtYanıtla
gunay yanug:

Eşi değil

15
24
yanıtYanıtla
Export 86:

Eşiyle arkadaşını evinde alkol masasına oturtup katil oluyor aklınca namus cinayetine çevirecek bunu hakim yemez

14
0
yanıtYanıtla
hasan:

Halen boksörümüş

8
0
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

İçki bütün kötülüklerin anasıdır. Yakın arkadaş diye eve çağırıp alkol alıyorsun.Sonuc alkolün etkisi ile katil oluyorsun.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title