Haberler

Eşiyle "ekmek alma" konusunda tartışan yaşlı adam, intihara kalkıştı

Güncelleme:

Zonguldak'ta eşi ile ekmek almaya gitme konusunda tartışan 79 yaşındaki yaşlı adam, intihara kalkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ikna edilen yaşlı adam, kontrol için hastaneye götürüldü.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, eşi ile ekmek almaya gitme konusunda tartışan H.D. (79) intihara kalkıştı. Yaşlı adam sağlık ekiplerince ikna edildi.

Olay, akşam saatlerinde Akarca Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre evde yemek için hazırlık yapan H.D. ve D.D. (76) çifti arasında ekmek alma tartışması çıktı. H.D., ekmek almaya gitmesini istediği eşi D.D.'nin "Ekmek almaya ben niye gidiyormuşum. Sen git" sözlerine kızarak kendisini evin penceresinden atmaya kalktı.

Eşiyle 'ekmek alma' konusunda tartışan yaşlı adam, intihara kalkıştı

SAĞLIK EKİPLERİ İKNA ETTİ

Olayı gören çevredekiler sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, H.D.'yi ikna ederek bulunduğu yerden indirdi. H.D., sağlık kontrolü için Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Akarca Haberler

500

Yorumlar (2)

lkkl:

bende alırım

0
0
yanıtYanıtla
vtnds:

ben alırım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title