Haberler

Esenyurt'ta Yanlarında Çocuk Bulunan Kadınlar Evden Hırsızlık Yaptı

Güncelleme:

Esenyurt'ta bir grup kadın, yanlarında çocuk bulundurarak girdikleri evden döviz, telefon ve makyaj malzemesi çalarak kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, kadınlar apartmanda boş daire aradıkları görülüyor.

Esenyurt'ta yanlarında çocuk bulunan bir grup kadın, kapı kilidini kırarak girdikleri evden döviz, telefon ve makyaj malzemesi çalarak kaçtılar. Apartmanda boş daire arayan kadınlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Esenyurt Zafer Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, yüzleri kapalı 5 kadın ve bir çocuk girdikleri bir apartmanda daireleri yoklamaya başladı. Boş olduğunu anladıkları bir daireye kapı kilidini kırarak giren kadınlar, içeriden bir miktar döviz, telefon ve makyaj malzemesi çaldı. Olayın ardından kadınlar kaçarken, ev sahibi hırsızlardan şikayetçi oldu. Kadınların apartmana girerek katları gezdiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Makyaj Çocuk 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title