Haberler

Esenyurt'ta Arıza Yapan Araça Çarpan Motosikletli Kurye Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Esenyurt'ta E-5 Karayolu'nda arıza yapan park halindeki araca vuran motosikletli kurye ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza sonrası diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, araç arızası yaptığı söylenen sürücünün de ifadesi için emniyete götürüldü.

Esenyurt'ta E-5 Karayolu'nda arıza yapan park halindeki araca vuran motosikletli kurye ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, gece saatlerinde E-5 Karayolu Esenyurt Saadetdere mevkii Beylikdüzü istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E-5 Karayolu üzerinde sağ şeritte arıza yaptığı gerekçesiyle duran 34 BIG 500 plakalı otomobile motosikletiyle arkadan vuran Muhammet Ali Moral, ağır yaralandı. Kaza sonrası diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Moral, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahale sonrası ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Moral burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili inceleme başlatırken, araç arızası yaptığı söylenen sürücünün de ifadesi için emniyete götürüldüğü öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnceleme Esenyurt 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title