Haberler

İstanbul, sahur vakti korkuyu yaşadı! İstinat duvarı çığlıkların arasında çöktü

Güncelleme:

İstanbul Esenler'de bir inşaatın istinat duvarı, sahur vakti çöktü. Duvarın çökme nedeni henüz bilinmezken o anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde vatandaşların panik halinde attığı çığlıklar duyuldu.

İstanbul Esenler'de yapımı devam eden bir inşaatın temelindeki istinat duvarı çöktü. İnşaat alanın çevresinde bulunan binalar tedbir amaçlı ekipleri tarafından boşaltıldı.

Olay, saat 04.00 civarlarında Esenler Kemer Mahallesi 945. Sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, inşaat alanını bulunduğu sokakta yaklaşık 3 saat önce kayma meydana geldi. Vatandaşlar hızlı bir şekilde kendilerini sokağa atarak durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, sokak içerisinde önlem alırken, binalar tedbir amacıyla boşaltıldı.

İstanbul, sahur vakti korkuyu yaşadı! İstinat duvarı çığlıkların arasında çöktü

VATANDAŞLAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

Yaşanan kaymadan yaklaşık 3 saat sonra sokak içerisindeki bir inşaatın temelindeki istinat duvarında çökme meydana geldi. Büyük bir gürültüyle istinat duvarı çökerken, çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı.

İSTİNAT DUVARININ ÇÖKME ANI KAMERADA

Sokak içerisinde istinat duvarının çökme anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Kameraya yansıyan görüntülerde, istinat duvarının büyük bir gürültüyle çöktüğü görülüyor.

Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenler Haberler

500

Yorumlar (4)

serkan:

çöküyorsa niye hepiniz dışarı çıkıyorsunuz ki sanki enkazı kaldıracaklar ne meraklı milletiz yahu.

4
5
yanıtYanıtla
Asiye:

meraklı olduğumuz doğru da çökme devam eder de bizim binamız da çökerse paniği olmuştur

yanıt3
yanıt0
serkan:

kanki bizim ata sporumuz meraklı işleri takip etmek örnek kepçe izlemek :D

yanıt3
yanıt1
Insaat muhendisi:

Coken duvarin arkasinda evler var büyük ihtimalle temelleri de zarar gördü.

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title