Haberler

Erzincan'da trafonun patlaması sonucu 2 kişi yaralandı

Güncelleme:

Erzincan'ın Çayırlı ilçesinde Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Aras Edaş) personeli 2 kişi, trafonun patlamasıyla yanarak yaralandı. Yaralıların tedavisi Trabzon Devlet Hastanesinde sürüyor.

Erzincan'da trafo patlaması sonucu 2 Aras Edaş personeli yaralandı

ERZİNCAN - Erzincan'ın Çayırlı ilçesinde Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Aras Edaş) personeli 2 kişi, trafonun patlamasıyla yanarak yaralandı.

Olay, Erzincan'ın Çayırlı ilçesine bağlı Çilhoroz köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre köyde ki kömür ocağının trafosu bir anda patlayarak yanmaya başladı. Bu esnada trafonun bakımını yapan Aras Edaş çalışanları Mehmet Han C. ile Ali Emre A. yangından etkilenerek yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla yaralılar ilk olarak Çayırlı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra Erzurum'da Yanık Merkezinde yer olmadığı belirtilerek Trabzon'a sevk edilen yaralıların özellikle yüzünde, ellerinde ve vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu.

Yaralıların tedavisi Trabzon Devlet Hastanesi'nde sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Erzincan Trabzon Yaralanma Kaza 3.Sayfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title