Haberler

Tramvayda yanlış anlaşılma kavgası! Akbil basmadığını iddia ettikleri turisti yaka paça dışarı attılar

Güncelleme:

Kabataş-Bağcılar seferini gerçekleştiren tramvaya akbil basmadan bindiği iddia edilen yabancı uyruklu bir kişi, İngilizce konuşarak ödemeyi yaptığını söylemesine rağmen kimse anlamayınca çıkan arbedenin ardından yaka paça dışarı atıldı. Kavgaya ilişkin görüntüler bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Eminönü'de Kabataş- Bağcılar seferini yapan tramvayda bir vatandaş, yabancı uyruklu bir kişinin akbil basmadan tramvaya bindiğini iddia etti. Turistin İngilizce konuşarak ödemeyi yaptığını söylemesine rağmen kimse anlayamayınca tramvayda tartışma yaşandı. Tramvayda bulunan diğer yolcuların tepkisi üzerine turist yaşanan arbedenin ardından tramvaydan kovuldu. Yaşanan ilginç olay bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

AKBİL BASMADIĞINI İDDİA ETTİLER

Olay, önceki gün Fatih Eminönü'de bulunan Kabataş-Bağcılar seferini gerçekleştiren tramvayda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre tramvayda bulunan bir vatandaş, yabancı uyruklu kişinin akbil basmadığını iddia ederek tepki gösterdi.

Tramvayda yanlış anlaşılma kavgası! Akbil basmadığını iddia ettikleri turisti yaka paça dışarı attılar

TURİSTİ TRAMVAYDAN DIŞARIYA ATTILAR

Yaşanan tartışmada kısa sürede tüm tramvay yolcuları olaya dahil oldu. Turist kendisine gelen tepkilerin üzerine İngilizce olarak akbil bastığını ve kendisine dokunmamaları gerektiğini söyledi. Turistin söylemlerinin yanlış anlaşılması üzerine çıkan arbedenin ardından yolcular, turisti tramvaydan dışarıya gönderdi.

CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Güvenliklerin müdahalesiyle yatıştırılan ilginç olay, tramvayda bulunan bir başka yolcunun cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Bağcılar Kabataş Turizm 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title