Haberler

Cami imamı koronavirüse yakalandı, cemaat karantinaya alınıyor

Güncelleme:

Kütahya'da imamın koronavirüse yakalanmasının ardından ilk etapta temaslı olduğu belirlenen 3 kişi karantinaya alındı. Namaz vakitlerinde camiye gelenler arasında filyasyon çalışmaları devam ediyor.

Kütahya'nın Emet ilçesinde Kuyupınar Camii'nde imam olan Ömer E., görülen belirtiler üzerine yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. İmam Ömer R. tedavi altına alınırken ilk etapta temaslı olduğu belirlenen 3 kişi karantinaya alındı.

Emet ilçesindeki Kuyupınar Camii'nde imam olan Ömer E. de görülen belirtiler üzerine hastanede yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibi tedavi altına alınan Ömer E.'nin temaslı olduğu belirlenen 3 kişiyi evlerinde karantinaya aldı. Namaz vakitlerinde camiye gelenler arasında filyasyon ekibinde inceleme yapıldığı belirtildi.

"ÇOK CİDDİYE ALINACAK BİR DURUM"

Cami cemaatinden Ali Mor, imamın koronavirüse yakalanmasının ardından halen filyasyon çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, "Camide cemaat oluşturarak namaz kıldık. Daha sonra rahatsızlanan imamımızın korona olduğunu öğrendik. Sağlık ekipleri evimize gelerek bizleri 14 gün karantinaya alındığını belirttiler. Bu tür toplantı, cemaat katılımlarında vatandaşlarımızın sosyal mesafe ve maske gibi kurallara uyarak kendilerini korumaları konusunda uyarıyorum. Çok ciddiye alınacak bir durum" dedi.

Ayrıca Emet Belediyesi ekiplerince cami dezenfekte edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Koronavirüs Emet 3. Sayfa Güncel Haberler

İlk sonuçlar geldi! Tarihi seçimi Ali Koç önde götürüyor

İlk sonuçlar geldi! Tarihi seçimi Ali Koç önde götürüyor

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 9 Haziran günün maçları nereden izlenir? Fenerbahçe başkanı kim oldu? Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Sandıklar açılıyor
YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

500

Yorumlar (10)

Müslim:

İmam ölse bir şey olmaz iş cemaatte onlar ölmesin imamsız olunur cemaatsiz cuma bile kılınmaz

4
3
yanıtYanıtla
MÜSLİM''E CEBAB:

İMAM ÖLMESİN AMA SEN ÖLSEN SANKİ BU ÜLKE HUZURA KAVUŞUR. . .

yanıt1
yanıt1
CAHİLE TOKAT:

CEMAATSİZ CUMA NAMAZI KILINMAZ DA İMAMSIZ KILINIR MI BE KARA CAHİL

yanıt0
yanıt2
Akpli:

Neolur imam yoksa herkes cumayi evinde kilar..ha ha

yanıt1
yanıt1
KORON:

imam allah insanı koronaya yakalanamaz. Nayır olamaz)

2
1
yanıtYanıtla
glh:

allah insanı denmez allah adamı denir

yanıt0
yanıt0
LFC:

ahahaha la cemaat dediğide 5-6 yaşlı ihtiyar. . .

2
0
yanıtYanıtla
vtnds:

yasaklar tekrar gelmeyi

1
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Birileri günde 4 vakit namazı ihmal ettikleri için korona kaptılar.

1
0
yanıtYanıtla
Hadi be:

Demek yeterince namaz kılmamış imam efendi. Ben 24/7 namaz kılıyorum, hatta işe gitmiyorum, yemek yemiyorum sadece namaz kılıyorum ve dua ediyorum

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title