Haberler

Ekmek dağıtan fırıncılara kurşun yağdıran saldırgan teslim oldu

Güncelleme:

İstanbul Maltepe'de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Bağlarbaşı Mahallesi'ne ekmek dağıtımı yapan iki fırıncı silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan fırıncılar hastaneye kaldırılırken, silahlı saldırgan teslim oldu.

İstanbul Maltepe'de ekmek dağıtan iki fırıncı silahlı saldırıya uğradı. Bağlarbaşı Santral Sokak'ta meydana gelen olayda, ekmek dağıtımı yapan iki fırıncı, bir şahısla tartışma yaşadı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine iki fırıncı, şüpheli şahsın silahlı saldırısına uğradı. Fırıncıları yaralayan şahıs, Maltepe Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek suç aletiyle birlikte teslim oldu.

FIRINCILAR, SOKAK ORTASINDA SALDIRIYA UĞRADI

Edinilen bilgiye göre silahlı saldırı Bağlarbaşı, Santral Sokak'ta saat 19.30 sıralarında meydana gelmişti. Sokak içerisinde ekmek dağıtımı yapan fırıncı K. B. ve U. B. ile bir şahıs tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Şüpheli şahıs, fırıncılara 5 el ateş ederek K. B. ve U. B'yi yaraladı. Şüpheli olay yerinde kaçarken, mahalle sakinleri polise haber verdi.

SİLAHLI SALDIRGAN, POLİS MERKEZİNE GİDEREK TESLİM OLDU

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar çevre hastanelere götürüldü. Öte yandan zanlı şahıs silahlı saldırının ardından bir müddet sonra Maltepe Cumhuriyet Polis Merkezi'ne suç aleti silah ile birlikte teslim olurken, olay yerinde yapılan incelemelerde ise 5 adet boş mermi kovanına rastlandığı açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bağlarbaşı Maltepe Haberler

500

Yorumlar (4)

vahdettin:

teksasa döndü bu ülke. . . . . bu canilere af gelmesn adam edilsin.

8
0
yanıtYanıtla
ramazan....:

kahvaltı etmeden evden çıkmayın. şeker düşer, park tartışmasından ya ölür ya öldürürsünüz. fırıncıyla senin ne işin var be adam. . .

2
1
yanıtYanıtla
sorgula:

emekçiye saygı ancak bazı emekçiler çok rahatsız edeceği seviyeye getiriyorlar bir yandan megafonla bir yandan 2-3 kişi aynı anda bağırmalarlar çok ciddi rahatsızlık veriyor yalnızca fırıncılar değil meyve sebze satanlarda aynı durumda mutlak bu emekçi vatandaşların kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor yoksa toplumun emekçilere karşı algısı iyi olmaz

1
1
yanıtYanıtla
TEKIN:

Bagirmazlarsa geldiklerini nerden bileceksin. Ekmeğini al diye bağırıyor adamlar.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title