Haberler

Düğünde Akrabalar Arasında Çıkan Silahlı Kavgada 2 Kişi Vuruldu

Güncelleme:

Adana'da, düğünde akrabalar arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya döndü. Olayda yaralanan 2 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Adana'da düğünde akrabalar arasında çıkan alacak verecek tartışması silahlı kavgaya döndü. Olayda 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

DÜĞÜNDE SİLAHLAR KONUŞTU

Olay, Çukurova ilçesi Kurttepe Mahallesi Adnan Mendres Bulvarı üzerinde bulunan düğün salonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akrabalarının düğününe gelen B.G, V.G ve Ö.G. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle B.G akrabaları, V.G ve Ö.G'yi tabancayla vurarak yaraladı.

ALACAK VERECEK TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNDÜ

Düğündeki diğer kişiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. B.G. ise düğün salonundan hızla kaçarak devriye atan polis ekiplerine teslim oldu. V.G. ile Ö.G. sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Ö.G.'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Öte yandan, kavganın ise alacak verecek meselesi yüzünden başladığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kurttepe Çukurova 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

vanlı duman:

adanamı dedi birisi yoksa teksasmı

1
0
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Oksijen israfı memleket te sıradan bir haber daha, kesin şimdi başlarlar onlar adanalı değil göç edenlerden falan filan teranelerine

1
0
yanıtYanıtla
Gökhan 35:

Cahil haysiyetsiz insan topluluğu sizin insan içine bile çıkmadan ormanlarda yaşamanız lazım ne hakkınız var böyle bir eğlenceyi berbat etmeye bence size bir atom bombası şart siz bu dünyaya mikrop olarak gelmişsiniz.

1
0
yanıtYanıtla
AbAhTaMuhMus:

Silahlı Kavgalara Hayır. Benim kazancım bana yapılan haksızlıklardan on üzeri 30. 000 oldu çok Şükür.

0
0
yanıtYanıtla
Rampage Film Dwayne Johnson:

Baskan ,Dugun lerde, Mac sonrasi ,ates atan Mandalara Caydirici Ceza uygulansin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title