Haberler

Doğuma girdikten sonra eşini kaybeden kadına acı haber verilemedi

Güncelleme:

Kütahya'da doğum yapan eşinin yanında refakatçi durması için otomobiliyle annesini getirmeye giden İbrahim Gürgen, geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Bebeğini kucağına almanın sevincini yaşayan talihsiz anneye ise acı haber verilemedi.

Kütahya'nın Emet ilçesinde, eşi hastanede ikinci doğumunu yaparken, refakatçi kalması için otomobiliyle annesini almaya giden İbrahim Gürgen'in kazada yaşamını yitirmesi, yakınlarını ve köylülerini üzüntüye boğdu.

Dereli köyü mevkisinde geçirdiği trafik kazasına hayatını kaybeden İbrahim Gürgen'in cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cenaze, otopsinin ardından Emet'e bağlı Kırgıl köyünde defnedilecek. Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesinde ikinci çocuğunu dünyaya getiren Özlem Gürgen'e ise acı haber verilemedi.

ANNESİNİ ALMAYA GİDİYORDU

Kırgıl Köyü Muhtarı Metin Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köy halkı olarak derin üzüntü yaşadıklarını söyledi. İbrahim Gürgen'in doğumhaneye alınan eşinin başında refakatçi kalması için annesini köyden almaya gelirken kazanın meydana geldiğini belirten Öztürk, "Yolda gelirken kaza geçirdiğini öğrendik. İkinci çocuğunun dünyaya geldiği bir günde kendisinin vefat etmesi bizleri çok üzdü." dedi.

Doğuma girdikten sonra eşini kaybeden kadına acı haber verilemedi

EŞİNE HABERİ VEREMEDİLER

Sürücünün amcasının oğlu Tuncay Gürgen, "Doğum yapan eşine öldüğü haberini veremediler. Kaza yaptığını biliyor ama yoğun bakımda olduğunu söylemişler." diye konuştu.

Öte yandan, çiftin 6 yaşında bir kız çocuk sahibi olduğu, dün dünyaya gelen bebeğin ise erkek olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Mustafa Kalemli Kütahya Dereli Emet Haberler

500

Yorumlar (23)

Nazillili:

Rabbim verme böyle acılar verme Rabbimmn??

23
2
yanıtYanıtla
Tuncay Cinar:

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insalllah

16
3
yanıtYanıtla
Beyaz kız:

Çok üzücü ya :(

17
2
yanıtYanıtla
The barbarıan:

Çok komik diyen yok zaten!

yanıt0
yanıt0
su rezalete bi son verin:

refakatci da neymis ben hastamin basinda hemsirelik yapacaksam hemsireler ne ise yariyor orda hastaya bakmayana vurun tekmeyi ukala kendini beyenmislerden saglikci yapmayin kardesim

2
9
yanıtYanıtla
Vatandaş 2:

Hemşiresiz kal inşallah

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

konuyla ne alakası var?

yanıt0
yanıt0
cok alakasi var:

hemsireler isini yapsa o adamcagiz refakatci derdine düsmeyecekti karisini yeni bebegini ziyaret edip sakin sakin gidecekti dünyada böyle bisey yok rafakatci yok diye hastaneye bile almiyorlar böyle sacmalik olurmu biz saglikcimiyiz yoksa onlarmi

yanıt2
yanıt0
The barbarıan:

Çok alakası var rumuzlu vatandaş, bak ben sana söyleyeyim; miş, muş falan yok. İster amerikan başkanı ol, ister mafya babası ol, ister heybetli bir general ol, ister çok zengin, ünlü ol, hayatın gücü ve ecelin gücü karşısında haddini bileceksin. Seni her şekilde, her hangi bir yerde, her hangi bir zamanda alır. Aldığı zamanda, alış şekli, yeri ve zamanı falan sadece mazeret ve detaylardır. Zaten hiç bir önemi de yoktur. O saatten sonra şöyle olsaydı, böyle olsaydı falan küçük önemsiz detaylardır.

yanıt3
yanıt0
Murat:

Allah sana akıl versin.hemşirelwrmi gidip senin hastana marketten su cafeden yiyecek gibi ihtiyaçları getirecek.bu zekayla çok işler başarırsın sen.

yanıt0
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title