Haberler

Diyarbakır'da muhtarlık seçimi kavgası: 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

Güncelleme:

Diyarbakır'da oy verme işlemleri sırasında silahlı, taşlı, sopalı kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Diyarbakır'da oy verme işlemleri sırasında taraflar arasında muhtarlık seçimi nedeniyle silahlı, taşlı, sopalı bir kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Olay sırasında bölgeye sevk edilen ambulanslardan 2'si atılan taşlar nedeniyle hasar gördü. Güvenlik güçlerinin müdahalesi devam ediyor.

MUHTARLIK KAVGASINDA 1 ÖLÜ 11 YARALI

Seçim yarışına gölge düşüren olay Diyarbakır'ın Sur ilçesi kırsal Ağaçlıdere Mahallesi'nde meydana geldi. oy verme işlemleri arasında taraflar arasında çıkan muhtarlık tartışması kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Silah, taş ve sopaların kullanıldığı olayda, 1 kişi can verirken 11 kişi ise yaralandı

Diyarbakır'da seçim kavgası: 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

BÖLGEYE TAKVİYE JANDARMA EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları tedavileri için hastaneye kaldırdı. Jandarma ekipleri ise olaya müdahale ederek tarafları dağıtmaya çalıştı. Bölgeye otobüslerle takviye jandarma ekipleri sevk edildi.

Diyarbakır'da seçim kavgası: 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Jandarma Kavga 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (58)

Ali Dogru:

muhtarlığı kaldırın her şeyi e-devlet'ten alınıyor karakol var

697
4
yanıtYanıtla
Sibel KAYA:

Kavgaya karisan koyun vatandaslarini suriyeye gonderin geri almayin.

yanıt131
yanıt9
Selahn unak:

Klasik Ortadoğu ülkesi manzarası... Kim kıskanıyordu bizi??

yanıt98
yanıt8
Harun Selim Cengiz:

Ülkedeki bazı gereksiz kadrolar muhtar , zabıta , yandaş belediye çalışanları

500
8
yanıtYanıtla
Vural:

Eksik sayılan var, daha verdiği sözleri hatırlamayan, günde bir kere yaptigi metro hatti sayisinda kilometre değişikliği yapan, paraları sayan, vs gibi daha çok var.

yanıt127
yanıt109
Dermans:

Suc bunlarda değil suç hala muhtarlığı kaldırmayan vede muhtarlıkdan cıkar sağlıyandan malesef NOKTA

290
22
yanıtYanıtla
Seko Seko:

Suç devlette diyeceksin alakası yok hepsi aynı imamoğlu muhtarlara özel telefon dagıtmıştı demekk neymiş biri gider digeri gelir devran degişmez devran degişmesi için kafalar zihniyetler degişmeli

yanıt60
yanıt17
Dermans:

Yasayı hükümleri kararnameleri imamoğlumu yapyor seko??

yanıt46
yanıt30
bilen bilir:

Muhtarlık nedir yahu dünya ne ile uğraşıyor biz neyle.Koy dışında muhtarin ne gereği var muhtarlıklar okey salonu olmuş.kimi muhtarlıklarda emlak ofisi olmuş

268
2
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Atatürk , demokrasiyi hazmedemeyecek insanlara hak vermiş , nerede kaldı diğer yaşayanların haklarına saygı

185
58
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title